Om Ken Blanchard og "Lead like Jesus".

-------------------------------------------------------------------------------
"At lede som Jesus",
Af Ken Blanchard og Phil Hodges,
Udgivet på Scandinavia 2007.



Uddrag fra "Kirkevækstbevægelsen og New-Age",
Rapport af læge Poul Erik Haahr.

Ken Blanchard:
Har sammen med Bill Hybels og Rick Warren dannet den organisation, de kalder ´Lead like Jesus` (At lede som Jesus), der afholder regelmæssige kurser for kirkeledere.
Ken Blanchard, der beskriver sig selv som en personlig kristen gennem mange år, er stifter af og direktør i et stort rådgivningsfirma med internationale udløbere – Ken Blanchard Companies.
Firmaets ekspertise er coaching inden for alle former for ledelse, marketing og opbygning af teams og organisationer, visioner og stategier.
Han har sammen med (Phil Hodges og) Bill Hybels skrevet en bog om spiritualitet på arbejdspladsen (Leadership by the Book). Det passer fint med opbygningsfilosofien i kirkevækstbevægelsen som sådan, men ellers siger det i sig selv ikke noget.

Det gør det faktum derimod at Ken Blanchard træffes i mange forskellige ´spirituelle` sammenhænge og anbefaler en lang række bøger, enten på omslaget, i forordet eller i anden sammenhæng, der er genneminfiltrerede af en spirituel/åndelig tankegang, der er direkte ubibelsk.
Efter at nogle kristne lavede en grundig analyse, der dokumenterede dette, erkendte Ken Blanchard - da dokumentationen blev forelagt ham - at der var tale om New Age litteratur/filosofier og han lovede bod og bedring!

Til den anden side sagde han det modsatte, og en ny analyse senere viste da også, at der ingen ændring var sket overhovedet!

Hvilke konsekvenser har det fået for samarbejdet med Hybels og Warren? - Ingen!
Tværtimod er det denne mand som Warren har valgt til at stå i spidsen for oplæringen af de ´tjenende ledere` i hans globale PEACE-plan.
Ken Blanchard var en af underviserne ved Willow Creek’s Global Leadership Summit 2005.
Samarbejdet i ´Lead Like Jesus` fortsætter uanfægtet.
--------------------
Læs hele rapporten her.
Læs også artiklen:
Kristne ledere overskrider en grænse.
-------------------------------------------------------------