Forlagsgruppen Lohse betræder "Nyåndelighedens" vej.

-------------------------------------------------------------------------------
Om bogen, "Tørsten giver lys",
Af Kommentarredaktør i Vårt Land,
Erling Rimehaug.
Udgivet på Lohses Forlag.
----------------------------
Fra Bokkilden.no
Omtale:
Den kristne middelhavsmystikeren Johannes av Korset er en av mange som beskriver kristenlivet som en reise, hvor vi stadig er i vekst og utvikling. Med ham som følgesvenn beskriver forfatteren sitt livs reise. © DnBB AS
--------------------------------
Fra Lundeforlag.no
Peter Halldorf om boka:
"Med stor innsikt og gjennom dyrekjøpt erfaring beskriver Erling Rimehaug stadier sjelen må gjennomgå på sin vandring mot Gud – bort fra en ytre åndelighet til den dype foreningen med Den Andre. Denne boken skjenker åndelig veiledning i de store kirkefedrenes ånd."

--------------------------------
Fra Kristendom.dk
Troen er i stadig forandring.
At være i en levende relation til nogen indebærer et forhold, som altid er i forandring. Det må også gælde et levende forhold til Gud, mener kommentarredaktør på den norske avis Vårt Land Erling Rimehaug, der er forfatter til bogen "Tørsten giver lys".

........
Titlen på Erling Rimehaugs bog er hentet fra en Taizé salme. Salmen slog ned i ham, da han skulle finde noget, som udtrykte hans intention med bogen....
-------------------------------------
Fra Bibelen Online:

"Jesus sagde til dem: »Jeg er livets brød. Den, der kommer til mig, skal ikke sulte, og den, der tror på mig, skal aldrig tørste." Joh 6,35.
--------------------------------------------------------------------------------------