Konference for healere og alternative på Københavns Universitet.

----------------------------------------------------------------------------------
Fra Quantum-medicine.com


European Quantum Energy Medicine Conference.
“Udforske, udbygge og udfordre grænser for helbreds koncepter og systemer”.
København den 19.-21. september 2008.

I 2006 og 2007 afholdtes der to succesrige arrangementer i Stockholm (organiseret af XEDE International), men dette er den første konference af sin art i Danmark, og den største af sin art i Skandinavien. Den sigter på at sammenbringe og krydsbefrugte den teoretiske, medicinske og naturvidenskabelige front med nogle af verdens mest erfarne, udøvende healere indenfor området, ”Quantum Energy Medicine” (Kvante Energi Medicin.)
På grund af incitamentet i talernes temaer vil det være umuligt at vende hjem, uden at ens horisont, hvad angår helbred og healing, er betydelig forandret eller udvidet.
Hvis man ikke ønsker, at ens syn på eller tilgang til, hvordan man arbejder med mennesker, helbred eller behandling skal forbedres, forandres eller udvides, så anbefaler vi ikke denne konference!

Vi har inviteret en bred vifte af (fascinerende) talere med hensyn til erfaring og ekspertise i et forsøg på udvide og berige vort eksisterende koncept. På denne måde håber vi ydmygt, at vi kan komme nærmere til en integration af alle modeller indenfor medicin og healing som den bedste og mest ophøjede velgerning for menneskeheden og andre former for liv. Lad den nyligt opslåede dør stå vidt åben!
-------------------
Oversæt. Lis J.
------------------------
Fra Kristeligt-dagblad.dk
4. august 2008.

Universitet beskyldes for at blåstemple healere.
Københavns Universitet lægger til efteråret hus til en konference for alternativ medicin. Arrangementet ligner en blåstempling af udokumenteret behandling, mener kritikere...
Læs mere her.
----------------------------------------------------------------------------------------------