Rick Warren taler ved islamisk konvent.

Fra Onenewsnow.com
Den 1. juli 2009.

Rick Warren taler til islamisk gruppe med terror tilknytning.

Lederen af en messiansk, jødisk menighed stiller spørgsmål ved mega-kirke pastoren, Rick Warren’s beslutning om at tale til en muslimsk gruppe med terrorist forbindelser under dennes årlige konvent i Washington DC i løbet af week-enden omkring den 4. juli.

Jan Markell, grundlæggeren af Olive Tree Ministries, er bekymret for, at den højt profilerede pastor ikke vil bruge anledningen til at forkynde evangeliet om Kristus for muslimerne. Warren, pastoren for Saddleback Church i Californien, har indvilliget i at give møde ved konventet for Islamic Society of North America (ISNA) og være en del af dets hovedsamling, som vil diskutere konventets tema: ”Liv, frihed og jagten efter lykke”. ISN blev nævnt som en ikke anklaget medsammensvoren i en Hamas terror, som fandt sted i 2007.

Warrens engagement i ISNA følger den muslimske organisations forsøg på at opbygge partnerskaber med folk af anden tro, inklusiv Union for Reform Judaism og American Baptist Churches. Markell forventer ikke, at Warren vil forkynde evangeliet under sin tale.

”Hvorfor tage til en muslimsk gruppe og ikke bekende sin tro eller fortælle dem sandheden? Hvis han kun kommer for at og fortælle dem, at de kan få et vidunderligt og lykkeligt liv, hvorfor så komme? Jeg kan ikke forstå formålet”,
føjer hun til.

Og Markell siger, at der er endnu en grund til, at Warren burde holde sig væk fra Islamic Society of North America.

”Den gruppe, som han skal besøge, har tilknytning til terror; der er simpelthen ikke to meninger om det”, bemærker hun. "Gruppen har tilknytning til terror og til CAIR, Council on American Islamic Relations".

Markell tilføjer, at hun ikke forstår, hvorfor Southern Baptist Convention eller Warrens egen menighed ikke har udtrykt bekymring over, at Warren har noget at gøre med en meget tvivlsom islamisk organisation.

En artikel på ISNA’s webside henstiller, at den islamiske gruppe står fast, i håbet om at præsident Barack Obama måske overrasker med at vise sig ved konventet.
Read here onenewsnow.com
----------------------------
Oversæt. Lis J.