Forfatteren til "The Shack" tror ikke på forsoningen.

Fra LighthouseTrailsResearch.com.
19. marts 2009.
Uddrag af artikel.

Forfatteren til ”The Shack” tilslutter sig den række, der fornægter den stedfortrædende forsoning.

I et nyligt radiointerview fortalte forfatteren til ”The Shack”, at han ikke holder sig til det traditionelle syn på forsoningen, idet han ikke tror, at Jesus Kristus bar straffen for menneskets synd, da Han døde på korset... (transcript).

”The Shack”, som stadig er på toppen af ”New York Times Best Seller list” , bliver bebudet som en af de bedste kristne bøger nogensinde. Men som Lighthouse Trails og andre bekymrede kirkelige har berettet i et antal dokumenterede artikler, så er ”The Shack” ikke en kristen bog, og den burde ikke blive emballeret, præsenteret og markedsført som sådan.

Mange, der har læst ”The Shack”, lovpriser den for at have forandret deres liv, men disse mennesker forstår ikke, at bogen appellerer til folks følelser; derfor er bogen sanselig. Og fordi den får folk til at føle sig godt tilpas, antager de (fejlagtigt), at den må være fra Gud. Men ”The Shack” appellerer til det kødelige menneske og ikke til det åndelige, og som Bibelen advarende siger: ”Den visdom kommer ikke fra oven, den er jordisk, sjælelig og dæmonisk”, Jak. 3,15.
Read here.
--------------------
Oversæt. Lis J.
------------------------------------------------------------------------------------------------------