Lurer Satan deg?

Fra DagenMagazinet.no
1. juli 2008.
Av Solveig Myhre.

Når du føler at det er viktigere at du ikke dummer deg ut enn å si hva Guds ord sier er sant. Når du føler at du må pakke inn Guds ord og forklare at det egentlig ikke er sånn han har ment det...

Når du ikke tør å hevde det du egentlig mener fordi du er redd for å «støte» andre.. Hva fører egentlig dette til? Mennesker kan bli dømt til den evige fortapelse fordi at vi er redde for å «tape ansikt».

Er vi mer redde for hva mennesker tenker om oss enn vi er redde for at de skal gå fortapt? Vi blir virkelig lurt! Her er det rett og slett himmel eller helvete det er snakk om. Evig glede eller evig fortapelse og så setter vi det opp mot så banale ting som å støte andre eller å dumme oss litt ut.

Tør vi virkelig ikke å dumme oss ut for å redde et menneske for all evighet? Hva er viktigst? Så lenge vi er så feige kan vi be til vi blir blå! Gud kan gjøre under og mange ting. Men det er vi som er hans lys og salt i verden.

Dersom vi setter lyset vårt under en skjeppe vil det ikke lyse klart for alle og da kan de ikke se hvem Jesus er, bare et dunkelt bilde som ikke stemmer med virkeligheten! Vil DU ta lyset ditt fram fra skjeppen så det kan skinne klart for alle eller vil DU fortsette å la Satan lure deg, slik at andre blir ført i fortapelsen på grunn av deg?... Læs her.