Tempelridderen, der ønskede at befri Europa senest 2083.

Den 25. juli 2011.

At Vatikanet har givet afkald på Frimureri er det største bluff af alle.

Anders Behring Breivik har offentliggjort sit ønske om at være korsfarer, en Tempelridder. Hans plan var at starte en frigørelses-bevægelse, kaldet "2083".

Paven i Rom er den største fortaler for Tempelridderne og de hemmelige samfund. En af de højest ansete Tempelordener er den militære ”Order of Malta”.

Disse brødre har aflagt ed til Pavedømmet om, at de vil tage Jerusalem tilbage. De er efterfølgere af Tempelridderne, der holdt Jerusalem i årene 1099 til 1291 e. Kr.

Den norske neo-Nazist, der massakrerede 85 Socialistisk Unge i Norge, var medlem af Tempelridderne, et hemmeligt samfund i Norge. Han lægger ikke skjul på, at han er "korsfarer". Han var klar til at dræbe for den gode sag ligesom de korsfarere, der indtog Jerusalem for Paven. Deres ideologi og deres frugter er de samme.

Source: Dagbladet.no

Kommentar:
En video, udgivet af Anders Behring Breivik på Youtube, afslører interessante ting.

Symbolerne, han bruger, er Romersk-Katolske, og det hemmelige broderskab, han er medlem af, hævder at være tilhængere af "Saint Olai", det Latinske navn for "Sankt Olav", en Norsk Katolsk helgen.

Olav døde under sit forsøg på at befri Norge fra hedenskabet, men hans efterfølgere overlod Kongeriget Norge til Rom. Denne kamp fandt sted 400 år før reformationen, der omsider gjorde en ende på biskoppen af Roms kontrol over Norge.

At der er gale mennesker i det Romersk-Katolske system, er ikke en offentlig kendt hemmelighed. At Frimurerne har de Romersk-Katolske korsfarere som deres helte, er ikke så kendt i offentligheden. Men Anders Behring Breivik har for altid blotlagt denne ubehagelige sandhed. 

Kommandovejen blandt Frimurere er skjult. Frimurerne vil ikke få oplyst, hvem deres højeste leder er. Først når man kommer op på toppen af denne pyramide, vil man blive oplyst om dette.

 Mark 13:19:
”For de dage skal være en trængselstid, som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme.”

For Paven er dette et perfekt system. Han kan give hemmelige ordrer til en flok, der ikke vil få at vide, at pavedømmet bruger dem som marionet.

Læs mere om den militære ”Malteserorden” -  et af Vatikanet godkendt Tempelridderskab.

Skrevet af Ivar.