”Besæt Wall Street” aktivist giver 'Jøderne' skylden.

Fra Israeltoday.co.il/
9. oktober 2011.

Det var kun et spørgsmål om tid, før aktivister, der er involveret i de økonomiske demonstrationer, "Besæt Wall Street", begyndte at skyde skylden på "Jøderne" for Amerikas finansielle problemer.

En YouTube-video, der kørte rundt i week-enden, viser en sådan aktivistisk, der holder et skilt op, hvorpå der står: "Hitler's Bankers - Wall St", og råber: ”Jøderne kontrollerer Wall Street".

De få, der vovede at plage manden, blev bedt om at "rejse til Israel."

Da en liberal blogger i skaren spørger, om manden er plantet af det forhadte, højreorienterede Fox News, svarer han kraftigt: "En skide Jøde har gjort det", før han genoptager sin sang om "Ytringsfrihed, ytringsfrihed."

Skønt manden blev hånet af flere forbipasserende, bemærkede den Jødiske blogger, Joshua Pundit, at flertallet hverken sagde eller gjorde noget for at sætte en stopper for den anti-Jødiske had-replik.

I mellemtiden havde den Demokratiske Kongres-leder, Nancy Pelosi - der har ledet en indsats for at supplere sig med ”Besæt Wall Street” bevægelsen som en del af den demokratiske præsidentkandidat-kampagne - dette at sige til demonstranterne: "Gud velsigne jer."

Oversat fra: http://www.israeltoday.co.il/tabid/178/nid/22973/language/en-US/Default.aspx