EU vil presse Israel til at overgive område C.

[Klik på kortet for at se det i større format]

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
13. januar 2012.

Område C udgør 62 procent af Vestbredden, men Palæstinenserne udgør kun 5,8 procent af befolkningen.

Den Europæiske Union har besluttet at forfølge en række skridt, som kan undergrave Israels kontrol over område C på Vestbredden. Dette bekræftes af et officielt EU-dokument, som Ynet skaffede i torsdags.

Oslo-aftalerne opdelte Vestbredden i tre kontrol-områder:

Område A, der er under Den Palæstinensiske Myndigheds fulde kontrol.

Område B, som er under Palæstinensisk civil kontrol og under delt Israelske-Palæstinensiske sikkerhedsstyrkers kontrol.

Område C, som er under Israels kontrol.

Område C udgør 62 procent af Vestbredden, men Palæstinenserne udgør kun 5,8 procent af befolkningen.

Dokumentet har titlen: "Område C og Palæstinensisk statsopbygning."

Dokumentet kritiserer skarpt Israels politik på Vestbredden og påstår, at de har forårsaget at den Palæstinensiske befolkning i området skrumper betydeligt ind og trækker sig tilbage i enklaver.

I dokumentet hedder det, at Europa vil støtte vej, vand, infrastruktur, kommunal, uddannelsesmæssige og medicinske projekter i området, for at "støtte det Palæstinensiske folk og hjælpe med at opretholde deres tilstedeværelse (i området)."

EU, sagde resumeet, har kort sagt, at de har til formål at:

"Opfordre Israel til at ændre sin politik og sit planlægnings-system for Område C, og engagere det Palæstinensiske samfund i adgang og udvikling."

”At reducere jordens og befolkningens sårbarhed og fremme en bedre koordinering af leverancer af de basale fornødenheder til område C."

"At fremme den økonomiske udvikling i område C."

"Større synlighed og ansvarlighed for levering af bistand i område C."

Diplomaterne udtaler, at "vinduet mod en to-stats-løsningen hurtigt er ved at blive lukke.”

De dokumenter, der udtrykker EU’s bekymring for, at den svindende Palæstinensiske tilstedeværelse i område C "presser forestillingen om en Palæstinensisk stat inden for 1967-linien længere væk", og opfordrer kommissionen til en umiddelbart standsning af det, den kalder Israels "nedbrydnings-politik" i de Palæstinensiske landsbyer.

Én fra det Vestlig diplomati, som er bekendt med dokumentet, fortalte Ynet, at Europæerne har besluttet simpelthen at springe de Israelske regler over.

Han bekræftede, at skridtet var taget for at reducere mængden af nødvendige byggetilladelser og sagde, at "den Europæiske finansiering af vigtige projekter som infrastrukturen for vand vil være uafhængig af Israelske myndigheders godkendelse.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Det vil være umuligt for Islamiske terrorister at ødelægge staten Israel, så længe IDF kontrollerer område C. Det er grunden til, at EU ønsker at afstå område C.

Araberne var aldrig interesserede i at befolke område C. De boede i landsbyerne i område A, som Israel allerede har givet til et organ, der styrer de Arabisk-befolkede områder.

Område B er Jødiske bosættelser. De Islamiske terrorister ønsker, at Jøderne bliver smidt ud af deres ejendomme. For at være i stand til at gøre det, skal Område C først være omgivet af Jihad-kræfter. Så kan Område B gøres "Judenrein" - som vi forstår, med velsignelse fra Den Europæiske Union.

Når Område C er kontrolleret af Hamas, vil Ben Gurion Lufthavn være inden for skudvidde af de brutale mordere, der hylder "Allah". Islamiske terrorister vil også styre Jordan-dalen, og have fuld adgang til kongeriget Jordan. Over denne grænse kan Jihadister smugle raketter til affyring mod Tel Aviv.

Joel 4:1-3:
”I de dage og på den tid, når jeg vender Judas og Jerusalems skæbne, samler jeg alle folkeslagene og fører dem ned i Joshafats dal. Dér vil jeg holde rettergang med dem om mit folk og min ejendom, Israel, som de spredte blandt folkene. De delte mit land imellem sig og kastede lod om mit folk.”

Jeg beder om, at Jesus Messias aldrig vil tillade Israel at overgive mere af deres land i Judæa og Samaria. Amen.