Massive nyre-dødsfald i Mellemamerika.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
16. februar 2012.

En mystisk epidemi er ved at ødelægge Stillehavskysten i Mellemamerika. Den har dræbt mere end 24.000 mennesker i El Salvador og Nicaragua siden 2000.

Mange tusinde har fået en kronisk nyresygdom i et tempo, der praktisk talt er uset nogen andre steder.

Forskere siger, at de har modtaget rapporter om fænomenet så langt nordpå som det sydlige Mexico, og så langt sydpå som Panama.

Sidste år nåede den det punkt, hvor El Salvador’s sundhedsminister, Dr. Maria Isabel Rodriguez, opfordrede til international hjælp og sagde, at epidemien underminerede sundhedssystemet.

Foto: Segundo Zapata Palacios ligger på hospital, og hans hustru, Emma Vanegas, sidder ved hans seng i Chinandega, Nicaragua, to dage før han døde - den 26. januar - af den kroniske nyresygdom i en alder af 49 år.

Source: Fox News

Kommentar:
Bibelen er krystalklar om, hvad vi skal se som Endetids-tegn. Oversvømmelser, jordskælv, hungersnød og pesticider forskellige steder.

At 24.000 mennesker i Mellemamerika er blevet optegnet som døde af samme sygdom er et tydeligt tegn for alle, som er villige til at se.

Men verden ønsker ikke at se og forstå. Ligesom en struds begraver de fleste mennesker hovedet i sandet.

Luk 21:11:
”Der skal komme store jordskælv, og sted efter sted skal der komme hungersnød og pest; der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen.”

Når man får en dødelig sygdom, har regeringen sikret hospitalerne mod forkyndelse af evangeliet. Hvis en medarbejder tager Jesu navn, vil han eller hun blive fyret på stedet.