EU’s Ashton sidestiller drabene i Toulouse og Norge med Gaza.

Fra Algemeiner.com/
19. marts 2012.

Chefen for Den Europæiske Union’s Udenrigsanliggender, Catherine Ashton, talte til Palæstinensiske børn mandag, og sammenlignede skyderiet i en Jødisk skole i Frankrig, hvor fire i dag blev myrdet, og 2011-massakren i Norge, hvor 77 blev dræbt, med de Palæstinensiske børns kamp.

"Mod alle odds, fortsætter de med at lære, arbejde, drømme og stræbe efter en bedre fremtid. Og de dage, hvor vi husker unge mennesker, som er blevet dræbt under alle mulige forfærdelige omstændigheder - de Belgiske børn, der mistede livet i en forfærdelig tragedie, og når vi tænker på, hvad der skete i Toulouse i dag, når vi husker, hvad der skete i Norge for et år siden, når vi ved, hvad der sker i Syrien, når vi ser, hvad der sker i Gaza og i forskellige dele af verden - husker vi børn og unge, der mister deres liv," sagde hun.

Efter sin udtalelse om, at EU vil gøre alt, hvad der står i deres magt "for at behandle og klare forholdene til en afslutning af fredsprocessen i Mellemøsten," roste Ashton de fremmødte unge mennesker for at tage en ledende rolle.

"Her er unge mennesker, der beder om ikke at blive ledere i fremtiden, men om at blive taget alvorligt som ledere i dag. Og det er på dem, vi bør se, og til dem, vi skal lytte, og det er dem, jeg hylder," sagde hun