Presserende bønnebegær – for Japan.

[Pastor Tokio Tanaka]
Fra Moriel.org/Moriel_UK/
Den 17. marts 2011.

Først: Pris Herren! Præsten, Tokio Tanaka, hvis by blev ødelagt af tsunamien, blev fundet i dag af hans søn i en flygtningelejr, og er nu på vej tilbage til Sendai. Han vil stadig have brug for vores fortsatte bøn, da jeg forestiller mig, at han har mistet alt. Men han er i live.

For det andet er alle bekymrede over den nukleare risiko. Bed om, at de kan få situationen under kontrol. Ingen tvivl om, at I alle har flere oplysninger om det end os. Det er derfor, det er så skræmmende. Japanerne stirrer på, at alle udlændinge flygter til Tokyo, og nogle spørger sig selv hvorfor.

Vores Calvary Chapel venner fra Tokyo er ved at forberede sig på at holde gudstjeneste i de hårdest ramte regioner, så snart de er i stand til det. De rapporterer også, at folk omkring dem stadig er lukkede for evangeliet.

Vi får nogle gode tegn på reaktion blandt dem, der deltog i vores seneste Moriel seminarer i sidste måned. Vantro har læst Bibelen, lyttet til vores online MP3-filer og stillet spørgsmål. Bed om, at de vil komme til kirken, mens dette vindue for barmhjertighed er åbent for dem.

Situationen i Tokyo bliver værre og værre hver dag, og mange flygtningelejre er stadig uden forsyninger. Oven i dette er det blevet vinter igen med sne og kold vind overalt.

Dette er en forsmag på, hvad der kommer. Der er ingen tvivl om det.

Vi agter at fortsætte med vort fokus på evangelisation og har trykt nogle skrifter om profeti og Kristi genkomst. Tids-vinduet, hvor folks hjerter er åbne, vil ikke blive langt.

Markerne er hvide (og himlen er glødende rød).

Kilde: http://moriel.org/MorielArchive/index.php/announcements/prayer-request/urgent-prayer-request-moriel-japan