Krig og rygter om krig.

--------------------------------------------------------------------------
Fra Understandthetimes.org
Kategori: Krig og rygter om krig.
9. september 2008.
Af Roger Oakland.


Kreml sender nuklear krydser til Caribien på den første manøvre ved porten til US siden Den kolde Krig.

Den alvorlige situation – skabt af den Russisk/Georgiske konflikt – styrer nu imod en ny kold krig.
Det scenarie, som blev forudsagt af Jesus i Matt. 24, er ved at opfyldes, idet nyhederne til stadighed minder os om ”krig” og ”rygter om krig”.

For første gang siden Den kolde Krig planlægger Rusland at udkommandere et armeret nuklear-drevet krigsskib ved Amerikas port. Med en manøvre, som vækker minder fra den Cubanske Missil Krise i 1962, afsender Moskva et antal skibe til Caribien til fælles flådemanøvrer med Venezuela.

Russiske embedsmænd benægter, at missionen har forbindelse til en uafgjort konflikt i Sortehavet, hvortil US har sendt krigsskibe for at yde hjælp til den tidligere Sovjetstat, Georgien.

Rusland har kritiseret US for at indsætte et kommandoskib og to andre flådefartøjer ved Georgiens sydlige grænse som en opvisning til støtte for præsident Mikheil Saaksahvili i konflikten med Rusland.
Ruslands præsident Dmitry Medvedev spurgte lørdag, hvordan Washington ville føle det, ”hvis vi udkommanderede humanitær bistand til Caribien… ved at bruge marinen”.
Men Kreml siger, at øvelsen i Caribien har været planlagt i årevis.

Admiral Eduard Baltin, tidligere kommandør for den russiske Sortehavs Flåde, siger, at øvelsen ved Caribien betød, at ”Rusland er ved at vende tilbage til scenen med hensyn til den magt og internationale sammenhæng, som det beklageligvis mistede i slutningen af sidste århundrede.”

Redaktøren af Jane’s Navy International siger: ”Vi er ikke helt sikre på, om dette er en magt-demonstration, eller om det i denne fase udgør en levedygtig operativ formåen… Den russiske flåde er ivrig efter at blive set på verdensscenen.”
Read More ....
------------
Læs også:
Rusland og Venezuela underskriver aftaler.
Chavez og Medvedev underskriver aftaler.
---------------
Oversæt. Lis J.
-----------------------------------
Fra Bibelen Online:

"I skal høre krigslarm og rygter om krig. Se til, at I ikke lader jer skræmme! For det skal ske, men det er endnu ikke enden."
Matt. 24,6.
---------------------------------------------------------------------------------