Stene for brød?

[Revolve]
[Det Målrettede Liv]
[Født vild]

Fra Gracetoyou.org

Tåbers guld?
Hvad er nyt i den evangelikale verden? En masse.
Bøger som ”The Purpose Driven Life” og ”Wild at Heart” bliver solgt i enorme antal, bliver læst af ikke-troende og tager menigheder med storm.

Bibelen, der bliver bedømt af målrettede grupper som ”for stor og skræmmende”, er blevet forvandlet til ”Revolve”, et Ny Testamente for teen-age piger i stil med et farvestrålende, modemagasin.

Ved gudstjenester er åndelige sange ude og nutidig musik er inde. Traditionel prædiken er ude, og politisk retorik er inde.

Eftersom disse og andre trends revolutionerer den evangelikale kirke, har tænkende kristne nogle nagende spørgsmål. Hvad er forkert – eller rigtigt – ved disse modeluner? Hvilke trends er farlige? Bør jeg forsøge at forandre den retning, min kirke bliver ført i?

Som svar på en flodbølge af spørgsmål fra menigheder over hele verden bringer John MacArthur og den pastorale stab her en helt ny bog:”Fool’s Gold?” En tvingende nødvendig samling af balancerede, bibelske blotlæggelser - ”Fool’s Gold” - undersøger otte trends, som de kristne og deres kirker står overfor i dag, samt hvilke disse er, hvad de betyder, og hvordan man kan reagere på dem med visdom og dømmekraft... Read here.
----------------
Oversæt. Lis J.
--------------
Læs også Om ”Wild at Heart”(DK: “Født vild”) af John Eldredge.
-------------------------------------

Fra Bibelen Online:

"Eller hvem af jer vil give sin søn en sten, når han beder om et brød, eller give ham en slange, når han beder om en fisk? Når da I, som er onde, kan give jeres børn gode gaver, hvor meget snarere vil så ikke jeres fader, som er i himlene, give gode gaver til dem, der beder ham!" Matt. 7,9-11.