Israel er brændpunktet.

Leder fra DagenMagazinet.no
15. september 2009.

Ny hilsen fra Osamas hule.
Det kommer stadig nye budskap fra den hulen der Osama bin Laden har søkt tilflukt. De siste årene har det vært tradisjon for at det har kommet livstegn fra erketerroristen rundt årsdagen for aksjonene den 11. september 2001. Bin Laden ser ut til å ha en slags morbid glede over å markere sitt massemord på uskyldige amerikanere. Så også i år.

I det nye lydopptaket som hevdes å stamme fra de saudiarabiske islamisten, sier Osama bin Laden at han er skuffet over Barack Obama. Han advarer det amerikanske folk mot Washingtons nære bånd til Israel og hevder at Det hvite hus er beleiret av Israel-lobbyen. — Det er på tide at dere frigjør dere fra frykten og den ideologiske terrorismen fra neokonservative og Israel-lobbyen... Årsaken til striden mellom oss, er deres støtte til Israel som okkuperer vårt land i Palestina, heter det i det elleve minutter lange opptaket.

Hadde vi ikke visst bedre, kunne vi trodd de sitatene kom fra SVs boikott-kontor mot Israel og ikke fra verdens mest ettersøkte mann.