Gudsfrygt er visdoms begyndelse!

Fra Sand.omvendelse.dk
18. december 2009.
Af René Vester.


De havde istedetfor at tro på den sande Gud valgt at udskifte Ham med en Jesus, som de havde det godt med, og som ikke krævede, at de omvendte sig fra deres synder.

Desværre tror jeg, at deres billede ikke nødvendigvis var skabt af dem selv. Men istedetfor af dumsmart ungdomsarbejde, som lefler for de unges kødelige begær efter underholdning og easyliving. Ungdomsarbejde, som ikke er rettet mod Gud, men rettet mod dem selv.

Men konsekvensen af den slags ungdomsarbejde er, at vi i dag står med en generation i mange kirker, der ikke har den ringeste indsigt i, hvad gudsfrygt er. De har måske, hvis de har været heldige, hørt én prædike om det. Men det har højst sandsynligt været én, der har bortfoklaret gudsfrygt istedet for at beskrive den.

Og hvis de, der kommer i kirken, mangler gudsfrygt, hvor meget værre står det så ikke til blandt de, der ikke kommer i kirken? Vi ser det i dag, der mangler gudsfrygt i Danmark. Herrens lov bliver ikke længere taget alvorligt. Og det vil få konsekveneser for vort land, hvis vi ikke snart vender om til Herren.

Men hvordan skal folk kunne vende om, når de ikke har nogen, som kan vise dem, hvordan man lever som omvendt? -når kirken er fyldt med uomvendte, påståede kristne. Dette land vender ikke om til Herren, før kirken vender om til Herren og får gudsfrygten tilbage i forkyndelsen. Det kan godt være, det ikke er populært at tale om, men det står stadigvæk i Bibelen, og så må det også prædikes... Læs mere her.