København og Melbourne: En Verdensreligion?

Fra Christian Newswire.
7. december 2009.


Mellemreligiøse møder fortsætter med stor satsning over hele verden. Mange religiøse ledere vil komme til FN-klimakonferencen i København i denne uge. Desuden finder mødet i Parlamentet for Verdens Religioner i Melbourne sted i Australien på samme tid.

Bagved ønsket om offentlige ledere på konferencen i København ligger dannelse af en verdensregering. Der vil højst sandsynligt ikke blive underskrevet en traktat ved den aktuelle konference. Dog er de kristne nødt til at vågne op til den kendsgerning, at i sidste ende vil det kunne ske.

På trods af tvivlsom forskning i klimaændringer, bruger religiøse ledere mødet i København til at fremme deres grunde til at støtte, at en eventuel verdensreligion går sammen med en verdensregering.

I USA Today vil - ifølge Tyler Edgar, assisterende direktør for den miljømæssige del af National Council of Churches - 100 "religiøst tilknyttede repræsentanter" fra USA deltage i topmødet i København. Hundredvis af religiøse ledere fra forskellige dele af verden forventes at deltage.

Den tidligere visepræsident for National Association of Evangelicals, Richard Cizik, vil deltage. Han blev tvunget til at trække sig tilbage fra sin stilling i NAE. Rowan Williams og Desmond Tutu vil være der. Williams er leder af Church of England og af den verdens-omspændende anglikanske kommunion. Tutu har modtaget Nobels fredspris og er sydafrikansk minister.

I denne uge vil også Parlamentet for Verdens Religioner i Melbourne, Australien, finde sted. Talerne vil omfatte tidligere præsident Jimmy Carter, Dalai Lama, og Dr. Joel Hunter.

Jimmy Carter er ikke fremmed for tværreligiøse møder, da han har støttet mange falske religiøse ledere i løbet af sit liv. Dalai Lama støtter reinkarnation og anden falsk, buddhistisk lære, ligesom han er en populær religiøs figur.

Dr. Joel Hunter er præst i The Northland Church i Orlando og sidder i bestyrelsen for National Association of Evangelicals. Han er medlem af præsidentens rådgivende råd for tros- og nabo-partnerskaber. Rådet rådgiver præsident Obama i politiske spørgsmål.

The Parliament of the World's Religions sender en 60 meter lang rulle med tusindvis af indskrevne support-budskaber til FN’s klima-konference i København.

Kristne ledere, som fremmer tværreligiøse mål uden at fortælle folk, at Jesus Kristus er den eneste vej til Gud, gør Kristi legeme en bjørnetjeneste.

Rick Warren talte på Islamic Society of North America's årlige kongres i Washington DC den 4. juli denne sommer. I sit budskab nævnte han ikke, at Jesus Kristus er den eneste vej til Gud. Han hævder, at han er ved at nå muslimerne med evangeliet. Men hvor er de muslimer, som har konverteret til kristendommen igennem hans præsteskab?

Ved denne enkle udeladelse bliver folk narret til at tro, at alle religioner når den samme Gud, hvilket er klart falsk ifølge Bibelen. I Joh 14:6 står der: ”Jesus sagde til ham: »Jeg er vejen og sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig«... Read here.
-------------------
Oversæt. Lis J.