Endetidstroende kristne under pres.

Fra Lighthousetrailsresearch.com/blog/
Af Roger Oakland.
Den 7. december 2009.


Evangelikale kristne og katolikker går sammen - afvisning af endetids-troende (bibeltro) kristne.
Hvis du ikke allerede har bemærket det, så er der ved at vokse antikristelige følelser frem imod dem, der tror på det bibelske endetids-scenarie fra Johannes' Åbenbaring forud for Kristi genkomst. En artikel fra 2005 med titlen "Luthersk leder opfordrer til et økumenisk råd, der skal tage sig af den voksende bibel-fundamentalisme" burde kunne overbevise dig. Artiklen viser ikke blot den voksende modvilje mod bibeltro kristne, men også den interspirituelle vej, som denne holdningsændring tager:

"Lederen af landets største Lutherske kirke har opfordret til et globalt kristent råd, som skal behandle en "identitetskrise" med hensyn til, hvordan kirker fortolker og forstår Bibelen. Præsiderende biskop Mark Hanson fra Den evangelisk-lutherske Kirke i Amerika ... opfordrede Katolikker, Ortodokse, Anglikanske og Lutherske kirker til at gå sammen om at bekæmpe en fundamentalistisk-millenialistisk-apokalyptisk læsning af Skriften"... Read more here.
---------------------------------
Fra Bibelen Online:

"Og englen sagde til mig: »Disse ord er troværdige og sande, og Herren, profeternes ånders Gud, har sendt sin engel for at vise sine tjenere, hvad der snart skal ske: ›Ja, jeg kommer snart.‹ Salig er den, der holder fast ved profetiens ord i denne bog." Joh. Åb. 22,6-7.