Filter blokerer religiøst indhold.

Fra Godblock.com/
Juli 2010.

"Godbloc filter: "GodBlock er et web filter, der blokerer religiøst indhold. Det er rettet mod forældre og skoler, der ønsker at beskytte deres børn imod det ofte voldelige, seksuelle og psykologisk skadelige materiale i mange hellige tekster, og imod at blive indoktrineret i nogen religion, før de kommer i den alder, hvor de kan træffe sådanne beslutninger… GodBlock vil teste hver side, som dit barn besøger, før den er indlæst, på udkig efter passager fra hellige tekster, navne på religiøse figurer og andre tegn på religiøs propaganda. Hvis ingen er fundet, får dit barn lov til at gennemse siden frit.

Hvorfor? I det sidste århundrede har USA oplevet en genopblussen af fundamentalistisk religion. Fundamentalistiske evangelikale, mormoner, baptister, muslimer og jøder har bremset fremskridt inden for videnskab, menneskerettigheder, borgerlige rettigheder og beskyttelse af vort miljø. Hvordan kan vi vende denne tendens og slutte os til resten af verden i en gradvis sekularisering af samfundet og regeringen?

De fleste dybt religiøse mennesker er født ind i deres religion, men selv børn, der vokser op i en sekulær husstand er sårbare overfor indhold på nettet. Derfor har vi produceret GodBlock".

Kilde: http://www.crossroad.to/News/Persecution/seeds.html
--------------------------------------------
Fra Bibelen Online:

"De gerninger, som han, der har sendt mig, vil have gjort, må vi gøre, så længe det er dag. Der kommer en nat, da ingen kan arbejde." Joh. 9,4