Vor tids religion!

Fra Information.dk
Maj 2009.

Det sunde liv er ikke automatisk det gode liv
For nogle danskere tager sundhedsmanien overhånd og bliver til sygdommen ortoreksi, en sygelig besættelse af sund mad, eller megareksi, hvor jagten på den store, muskuløse krop styrer. Eksperter taler om sundhedsfanatisme og advarer om et voksende problem... Læs mere her.
--------------------------------------------------
Fra Metroxpress.dk
November 2007.

Når sundhed bliver sygelig
Hver femte, der går i fitnesscenter, lider af ‘den fjerde spiseforstyrrelse’, ortoreksi, vurderer dansk ekspert... Læs mere her.
-------------------------------------------------------
Fra Amtsavisen.dk
Februar 2010.

Er du afhængig af sundhed?
Sundhed gennemsyrer vores samfund som aldrig set før. Men sundhed skiller også fårene fra bukkene. På den ene side vokser gruppen af danskere, der bevæger sig for lidt, spiser usundt...

På den anden side - og måske mindre velkendt - er der en stigende gruppe af danskere, der har taget sundhed til sig i en så kompromisløs, eksperimenterende og altopslugende grad, at det får en lang række læger, eksperter og sundhedsiagttagere til at slå alarm. De taler om »usund sundhed« og sidestiller jagten på »det sunde liv« med tidligere tiders jagt på religiøs frelse og renselse... Læs mere her.
-----------------------------------------------------------
Fra Bibelen Online:

"Derfor bliver vi ikke modløse, for selv om vort ydre menneske går til grunde, fornyes dog vort indre menneske dag for dag. For vore lette trængsler her i tiden bringer os i overmål en evig vægt af herlighed, for vi ser ikke på det synlige, men på det usynlige; det synlige varer jo kun en tid, det usynlige evigt" 2. Kor 4,16-18.