Forum for Global Tro.


[Klik på billedet for at se det i større format]


Fra Globalfaithforum.org/
November 2010.

Sponsorer:
World Vision "Building a better world for children". Richard Stearns, president
Leadership Network "Connecting Innovators To Multiply"
HH Architects "Architecture for Fellowship"
Council on Foreign Relations "Religion and Foreign Policy"
Univicity "HUMANITARIAN SOFTWARE SUITE"
Patheos "Balanced Views of Religion and Spiritualitet"
The World Affairs Council of Dallas/Fort Worth "Connecting You With the World"
Dallas Baptist University – Cook Graduate School of Leadership "Gary Cook Graduate School of Leadership"

-----------------------------

Læs desuden:
Lausanne III, Richard Stearns og det sociale evangelium.

------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------
Evangelisk Kirke er vært ved det interspirituelle ’Global Faith Forum’ for verdens religioner.
18 November 2010

LTRP Note: Det tværreligiøse ’Global Faith Forum’ er sponsoreret af "ny"-åndeligheds støttende organisationer: Leadership Network, World Vision, og the Council of Foreign Relations; Talerne dette år inkluderer: Ed Stetzer (SBC), Mark Galli (Christianity Today), Bob Roberts (Northwood Church, TX), og Os Guiness.
---------------------------------------
by Paul Proctor
News with Views

The Christian Post rapporterede for nyligt, at NorthWood Church i Keller, Texas har planlagt et Global Faith Forum for kristne, muslimer, jøder, hinduer, buddhister og ateister i håbet om, at de vil "lytte til hinanden og endog opbygge venskaber". Rapporten fastslog: "Dette forum er ikke en sammenkomst, hvor teologer kan debattere religionerne", men der imod en "lejlighed for folk fra flere trosretninger til at lære hinanden at kende, starte samtaler, og lære af hinanden."

Hvor står det i Bibelen? Jeg gætter på, at apostlen Paulus blæste på det. Tænk bare på, hvad han kunne have lært af den berygtede forsamling - bestående af en religiøs mangfoldighed - på Mars Hill og alle de venner, han kunne have fået, hvis han ikke havde været så opsat på at prædike Kristus.

"I utro, ved I ikke, at venskab med verden er fjendskab med Gud? Den, der vil være ven med verden, står som en fjende af Gud”,
Jak 4:4

Stykket fra The Christian Post indeholdt så mange ubibelske kommentarer, at jeg næsten ikke ved, hvor jeg skal begynde, men jeg vil begynde med nogle mærkelige citater af den ledende præst ved NorthWood Church, Bob Roberts:

1. Roberts: "... Der er en bedre måde end had og frygt"

Så, hvis kristne adlyder Guds ord - mere specifikt dette kald: "Drag bort fra dem, og skil jer ud, siger Herren, og rør ikke ved noget urent! Så vil jeg tage imod jer" (2. Kor 6,17) - bliver de hadefulde og bange? Et spil lige ind i hele had-kriminalitets-betegnelsen bliver i dag påtvunget bibel-troende, ikke sandt? Hvor må det være behageligt for globalisterne at have en forstående præst i deres nærhed. Click here to continue reading.