Alle falske religioner fører til Rom.

Koreansk tværreligiøs delegation besøger Vatikanet
December 17, 2010
by
John

Ifølge Yonhap News Agency mødte Koreanske religiøse ledere pave Benedikt XVI i onsdags for at udveksle synspunkter med Vatikanet om støtte til tværreligiøs harmoni.

Koreanske religiøse ledere poserer med pave Benedikt XVI i onsdags i Vatikanet. Det Koreanske Råd af religiøse ledere besøgte Vatikanet som en del af deres kristne pilgrimsfærd fra 6.-16. december. (Første række, fra venstre: Kim Joo-won, generaldirektør for Won-buddhismen; rev Rhee Kwang-sun fra Christian Council i Korea; Hyginus Kim Hee-Joong ærkebiskoppen af Gwangju; ærkebiskop Pier Luigi Chelata; pave Benedikt XVI; Ven Jaseung, leder af Jogye Ordenen i koreansk buddhisme; Choi Gun-duk, præsident for Sung Kyun Kwan; og Han Yang-won, præsident for Det Koreanske Råd af religiøse ledere (Yonhap-News).

Det Koreanske råd af religiøse ledere, bestående af repræsentanter for buddhisme, katolicisme, konfucianisme og protestantisme, besøgte Vatikanet som en del af deres kristne pilgrimsfærd fra 6.-16. december til Jerusalem og Betlehem.

"Det er første gang lederne af de koreanske trossamfund har været på gruppebesøg hos en pave", sagde rådet i en pressemeddelelse.

De sagde desuden: "Vatikanet viste stor interesse i, at de koreanske religiøse ledere i fællesskab tog på en pilgrimsfærd til Det Hellige Land,"

De mødtes også med højtstående Vatikan-ledere, herunder ærkebiskoppen Pier Luigi Chelata, og udvekslede synspunkter om, hvordan man kan fremme tværreligiøs fred.
--------------------------
Kilde:
http://truedsicernment.com/2010/12/17/all-false-religions-lead-to-rome-korean-interfaith-delegation-visits-vatican/