Bedekranse og interspiritualitet.

Bedekranse sælges for at støtte ”Interfaith Harmony” ugen.
Fra News that matters
6. januar 2011.
Af Sue.

På den FN-sponsorerede hjemmeside, sælges der tværreligiøse bedeperler, der kan bruges af de fleste større religioner: buddhister, muslimer, katolikker og hinduer.

De bruger pengene fra perlesalget til at yde økonomisk støtte til World Interfaith Harmony Week. Ironisk nok er disse perler lavet i Det Hellige Land. De praler af, at deres perler endda kan bruges af ikke-religiøse som bekymre-perler for at mindske stress.

FN forklarer perlens fordele på deres sponsorerede hjemmeside:
"Bønneperler findes i forskellige religiøse traditioner: Muslimerne kender dem som misbaha, hinduerne og buddhisterne som japa mala og katolikkerne som rosenkranse. Det egentlige formål med at bede og meditere med perler er at muliggøre indre integration af sind og hjerte. Eftersom perlerne bevæger sig gennem ens fingre og holder styr på antallet af de bønner eller mantraer, der bliver sagt, er hele den spirituelle bevidsthed fuldt hengiven til disse meditations-bedekranse, hvorfor de har fysiske, psykiske og metafysiske konsekvenser for de mennesker, der bruger dem. På grund af deres beroligende effekt kan de også bruges i en sekulær sammenhæng som 'bekymre-perler' til at lindre stress".

Du kan læse mere om disse perler på FN's hjemmeside her.
--------------------------------------
Kommentar fra News that matters:

FN's forsøg på at samle alle religioner under ét tager til i hastighed. Denne agenda blev udløst af dokumentet, "Et fælles ord", hvor kristne og muslimer forener sig i inter-religiøs dialog.
Du kan læse mere om dokumentet her.