Hurtig ændring i Jordens magnetfelt forstyrrer kompasser.

2. marts 2011.

Jordens magnetfelt forandrer sig i stigende grad, forstyrrer lufthavne og ændrer nordlyset.

Ændringerne og deres virkninger på almindelige kompasser kan betyde forskellen mellem 'hjemmevant' og 'håbløst fortabt'.

Jordens nordligste magnetiske punkt - eller magnetiske nord - er forskelligt fra den geografiske Nordpol, og forskerne har længe vidst, at de magnetiske poler flytter sig.

Men de magnetiske poler har bevæget sig hurtigere på det sidste, idet de glider i retning af Sibirien med 34 miles pr. år ved en hastighed, der har accelereret 36 procent over de sidste 10 år, siger De Forenede Stater’s Geologiske Undersøgelser, eller USGS.

"Ved Washington DC peger kompasset 10 grader vest for stik nord," fortalte Jeffrey Love, USGS rådgiver for geomagnetisk forskning til FoxNews.com. "Og dette er stigende i Washington med en hastighed på omkring 1/10 grad pr. år.

Kilde: Fox News.

Kommentar:
Jesus sagde, at der ville være store tegn fra himlen, lige før Han vender tilbage til Jorden.

Luke 21:11:
”Der skal komme store jordskælv, og sted efter sted skal der komme hungersnød og pest; der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen.” Luk 21:11

Lidet kunne Jesus have forklaret sine elever om det magnetiske skjold. Hvordan skulle de kunne forstå det? I dag ved vi det. Og vi har ingen undskyldning for ikke at forstå det.

Skrevet af Ivar

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/03/02/rapid-change-to-earths-magnetic-field-shakes-compasses/