Julian Assange: Facebook er en spion-maskine.

Julian Assange, grundlæggeren af Wikileaks, siger, at Internettet er den største spion-maskine, verden nogensinde har set.

Assange talte til de studerende på Cambridge Universitet. Han sagde, at Facebook og andre sociale netværkssider bruges af regeringerne til at udspionere mennesker.

"Der var faktisk en Facebook revolte i Kairo for tre eller fire år siden," udtalte Assange.

"Den var meget lille ... Efter det blev Facebook brugt til at indfange alle de vigtigste deltagere, og de ​​blev derefter slået, forhørt og fængslet."

"Så mens Internettet på nogle måder har evnen til - på et hidtil uset niveau - at lade os vide, hvad regeringerne foretager sig ... er det også den største spion-maskine, verden nogensinde har set," sagde han.

Assange bemærkede, at Internettet har bidraget til at afdække tyranniske ordninger, men påtalte også, at denne teknologi ikke begunstiger ytringsfrihed eller menneskerettigheder.

"Det er snarere en teknologi, der kan bruges til at oprette et totalitært spionage regime, hvis lige vi aldrig har set," sagde Assange.

Kilde: Breitbart

Kommentar:
Internettet er fantastisk teknologi. Det kan bruges på godt og på ondt. Jeg tror Assange har ret. Internettet vil fortsat blive brugt som spionage-apparat.

Dette vil øges, når vi bliver ledt ind i en verdensregering. Vi vil kunne (og kan nu) spores for hver hjemmeside, vi gennemser, og hvert emne, vi 'googler'.

Der er intet privat over internettet. På Facebook kan din identifikation ses af alle i verden og bruges til deres formål. Vi får at vide i Skriften, at i de sidste dage vil der være en forøget viden. Jeg tror, ​​at det er internet-teknologien.

Vi har adgang til verdens nyheder på et øjeblik. Dette under vil blive brugt imod mennesker, når de kæmper imod at give afkald på deres nations suverænitet - de tvinges til loyalitet mod den nye verdensorden.

Dan 12:4:
”Og du, Daniel, skal holde ordene skjult og forsegle bogen til endetiden. Mange skal flakke om, men kundskaben skal blive stor.”

Skrevet af Sue

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/03/17/julian-assange-facebook-is-a-spy-machine/