Kirkernes Verdensråd er forføriske.

29. marts 2011.

Jødisk jord skal afleveres til Islam. Det er rådet fra Kirkernes Verdensråd (WCC).

WCC har offentliggjort et tidsskrift med et emne, hvor titlen er "Fred på Jorden - Fred med Jorden".

Der er mange forfattere til denne publikation, blandt dem biskop Munib A. Younan, præsident for Det Lutherske Verdensforbund og leder af den Evangelisk-Lutherske Kirke i Jordan og i Det Hellige Land.

Desuden Jürgen Moltmann, Esther Mombo, et medlem af The Circle of Concerned African Women Theologians, samt den Ortodokse teolog, Philip LeMasters.

Younan hævder, at de tre monoteistiske trosretninger: Jødedommen, Kristendommen og Islam, har et fælles ansvar for at finde en "retfærdig (just) fred" i Mellemøsten, som ”just” er to folk - Israel og Palæstinenserne - og tilhængere af tre religioner - Kristne, Jøder og Muslimer.

Kilde: World Council of Churches (WCC).

Kommentar:
Kirkernes Verdensråd burde have været beskæftiget med, hvordan mennesket kan finde fred med Gud. Og det er ikke muligt uden troen på Jesus Messias, der har udgydt sit blod til syndernes forladelse.

At arbejde for en "retfærdig fred" implicerer, at der ikke er nogen "retfærdig fred" i dag. At skyde skylden på Israel er en alvorlig uretfærdighed. Mens Israel er sikker, stærk og det eneste fredelige hjørne i Mellemøsten, er den Arabiske verden hyllet ind i flammer.

Kan den eneste fredelige nation i Mellemøsten være grunden til, at den Arabiske verden ingen "fred" har?

At arbejde for en "retfærdig fred" i Mellemøsten er simpelthen en umulighed med folk, der ikke er interesseret i at få fred med Gud. For alle, der har afvist den eneste måde, hvorpå man kan få ”fred”, skal aldrig gå ind til Sabbatshvilen hos Gud.

WCC er en samling forførere. I stedet for at løbe rundt som besatte for at skabe fred med andre religioner, burde de fremme evangeliet.

Skrevet af Ivar


Kilde:
http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/03/29/world-church-wants-just-peace-in-the-middle-east/