Endetidens vejrlig.

47 døde efter 62 tornadoer, oversvømmelser, og hagl på størrelse med bolde.
Den 18. april 2011.

RALEIGH, NC - Mindst 47 mennesker er døde på tre dage efter storme, som angreb hele Syd-og Midtvesten, rapporterede NBC News søndag.

Alene i North Carolina blev mindst 24 dræbt, rapporterede NBC fra Raleigh, hvor tage blev flået af butikker, træer blev rykket op med rode, og "snesevis" af hjem blev ødelagt.

Titusinder var uden elektricitet, efter at det rasende vejrsystem frembragte tornadoer, oversvømmelser og hagl så store som softballs. I Arkansas har der været 9 dødsfald siden i torsdags, i Virginia 4, i Alabama 7, i Oklahoma 2 og i Mississippi 1, i følge NBC News.

Myndighederne i Carolina og Virginia advarede om, at dødstallet sandsynligvis ville stige søndag, efterhånden som afsøgningen kulegravede de knuste hjem og virksomheder.

Uvejret krævede sine første ofre torsdag aften i Oklahoma, og brølede så gennem Arkansas, Mississippi, Alabama og Georgia.

Source: MSNBC

Kommentar:
Forvent, at vejrforholdene forværres i hele verden, eftersom Jesus Kristi genkomst nærmer sig. Jesus benævner dette som tegn før Hans komme.

Luk 21:25:
”Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen.”

Jeg tror, at folk i denne verden er på "rådvilde-stadiet". 62 tornadoer rapporteret i North Carolina var flest i næsten 20 år.

Luk 21:11:
”Der skal komme store jordskælv, og sted efter sted skal der komme hungersnød og pest; der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen.”

Men vi, der tror på Jesus Kristus, har intet at frygte. For Han kommer meget snart!

Luk 21:26-28:
”Mennesker skal gå til af skræk og af frygt for det, der kommer over verden, for himlens kræfter skal rystes. Og da skal de se Menneskesønnen komme i en sky med magt og megen herlighed. Men når disse ting begynder at ske, så ret jer op og løft jeres hoved, for jeres forløsning nærmer sig.”

Skrevet af: Gloria

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/04/18/47-dead-after-62-tornadoes-floods-and-ball-sized-hail/