Interspirituelt Center tæt på Ground Zero.

April 2, 2011.

Imam Feisal Abdul Rauf forestiller sig et multireligiøst center to blokke fra World Trade Center, og håber det vil bringe helbredelse til samfundet.

Den foreslåede moské, som skulle bygges tæt på Ground Zero, blev kasseret sidste år, og nu er Imamen, Feisal Abdul Rauf, på en mission for at skabe et center for helbredelse i New York City.

Hans kone, Daisy Kahn, siger, at det nuværende sted, Park51, er for lille. Den nye placering ville kunne prale af en 16-etagers bygning med et bønnne-område og et islamisk-ledet medborgerhus i en Park Place lokalitet, hvilket er to blokke fra Ground Zero.

Dette team af husbond og hustru er ved at udvikle et center med fokus på "konfliktløsning", som vil byde alle trosretninger velkommen.

"Vi ønsker, at centret skal handle om langsigtet helbredelse," sagde Daisy Khan.
Parret har mødtes med 9/11 familier og American Society for Muslim Advancement.

Kilde: New York Daily News

Kommentar:
Det er meget interessant, at det foreslåede center vil servicere "mange trosretninger", når man overvejer, at ikke-muslimer anses for vantro. Det er ikke almindeligt kendt, at World Trade Center er blevet omdøbt til One World Trade Center.

One World Trade Center
vil falde pænt i med det Interreligiøse center, der foreslås to blokke derfra. Navnet på WTC er ikke tilfældigt, ej heller Imam Feisal Abdul Rauf’s foreslåede plan. En verdensregering, forenet med en verdensreligion, er slutspillet for Antikrist, og Rauf er en villig medspiller.

Mange 9/11 familier er ikke glade for dette mulige center, fordi – som de siger - muslimerne vil gøre krav på det som en "sejrs-helligdom." Og de har højst sandsynligt ret.

Hvis man læser Koranen, siger den med mange ord, at man kan være fredelig og venlig mod vantro, hvis det fremmer Islam. Denne venlighed er ikke rigtig hjertelig, men snarere en vej til målet - at få større territorium for 'Allah'.

2 Kor 6:14:
”Træk ikke på samme hammel som de vantro! For hvad har retfærdighed med lovløshed at gøre, eller hvad har lys til fælles med mørke?”

Skrevet af Sue

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/04/02/imam-feisal-abdul-rauf-wants-interfaith-center-near-ground-zero/