Salget af dommedags-bunkere stiger med 100%.

Reservationer til en dommedags-bunker i USA er eksploderet siden Japans katastrofale jordskælv, tsunamien og den nukleare nedsmeltning.

Bunkerne på 137.000 m², som er designet til at huse 950 mennesker i et år, og som kan modstå en trykbølge på 50 megaton, blive i øjeblikket bygget på græsmarker i Nebraska.

Vivos, det Californiske selskab, der står bag det, tager 5.000 $ (3.100 £) i depositum, og det vil skulle suppleres op til $ 25.000 (15.600 £) for at sikre en plads.

Det siges, at ansøgningerne er eksploderet med 1000 procent i kølvandet på katastroferne i Japan. Bunkerne vil blive udstyret med alle de moderne bekvemmeligheder, som de amerikanske forbrugere måtte forvente.

Kilde: Daily Mail

Kommentar:
Det er rigtigt, at vi er i de sidste tider. Tegnene ses overalt omkring os, ligesom vores Messias, Jesus Kristus sagde. Men som Kristus-troende, siger Jesus, at vi ikke skal bekymre os, for disse ting skal finde sted, før Hans komme.

Luke 21:9:
”Og når I hører om krig og oprør, så lad jer ikke skræmme. For det skal ske først, men enden er der ikke straks.

Bliver vi bekymrede og bange, fordi vi ser endetidens tegn omkring os? At blive bekymrede er en naturlig reaktion, såvel som at være bange. Men hvis du lægger dine bekymringer i Jesu hænder, vil Han fuldt ud tage sig af dig.

Luke 21:25-27:
”Og der skal ske tegn i sol og måne og stjerner, og på jorden skal folkene gribes af angst, rådvilde over havets og brændingens brusen. Mennesker skal gå til af skræk og af frygt for det, der kommer over verden, for himlens kræfter skal rystes. Og da skal de se Menneskesønnen komme i en sky med magt og megen herlighed.”

Vær ikke bekymrede!

Skrevet af: Gloria