Kirke i England som vært ved New Age Festival.

Den 6. april 2011.

’Church of England’ blev styrket i en ny strid i dag, efter at en katedral annoncerede planerne om at være vært for en "New Age" festival.

Et arrangement - med tarotkort-læsere, krystal-healere, drømmetydning, og en ildsprudlende præst - skal afholdes i Manchester Cathedral i maj.

Men dette skridt er sikker på at gøre traditionalisterne vrede. De føler, at Kirken allerede har bevæget sig for langt fra traditionen.

 I hundredvis er allerede gået over til Den Romersk-Katolske Kirke efter den dybe splittelse på grund af ordineringen af homoseksuelle og kvindelige præster.

De Anglikanske ledere i Manchester har besluttet at holde festivalen i den historiske katedral i et forsøg på at favne alternativ ’kristendom’.

Spåmænd, meditations-eksperter og traditionelle healere vil fylde kirkebænkene i løbet af den daglange festival. Biskoppen af ​​Manchester, Rt Rev Nigel McCulloch, sagde, at han ønskede at ære "alle former for spiritualitet".

Men Biskop Nigel påstod hårdnakket, at de utraditionelle aktiviteter, der skal finde sted i Manchester Cathedral, ikke er uforenelige med kristen tro.

Han sagde: ”Arrangementet er en chance til at opdage og udforske gamle og nye kristne spirituelle traditioner, fra at leve i en menighed til at bede med ikoner, fra healing til rosenkranse, fra Franciscaner-åndelighed til moderne musik og bevægelse.

Kilde: Daily Mail

Kommentar:
For hver dag, der går, graver menneskeheden sig dybere og dybere ned i det onde og i løgne, som er skabt af Djævelen. At vi lever i de sidste tider er indlysende derved, at folk læner sig tættere og tættere op ad lære fra bedrageriske ånder.

Jesus Kristus advarede os om, at "falsk lære" ville være et af tidens tegn, men i stedet for at agte på Kristi advarsler, fortsætter menneskeheden med at følge denne verdens "midlertidige gud", som er Satan.

2 Timothy 3:1-5
”Men det skal du vide, at i de sidste dage skal der komme hårde tider. For da vil mennesker blive egenkærlige, pengeglade, pralende, overmodige, fulde af hån, ulydige mod deres forældre, utaknemlige, spottere, ukærlige, uforsonlige, sladderagtige, umådeholdne, brutale, fjender af det gode, forrædere, fremfusende, hovmodige, de vil elske nydelser højere end Gud; i det ydre har de gudsfrygt, men de fornægter dens kraft. Hold dig fra dem!”

Guds Ord siger tydeligt, at disse er løgne-profeter og løgne-lærere. Det er en vildfarelse i deres eget sind – det er deres løgnagtige hjerter, der bedrager.

Jer 23:26:
”Hvor længe skal det vare? Har profeterne kun tanke for at profetere løgn og svig ud af eget hjerte?”

De, der ikke omvender sig fra deres synder, men fortsætter med at følge løgne-lære, i stedet for at følge Jesu Kristi - den eneste Konge og Frelser - vil ende med evig straf. Det er ikke for sent at angre, og omvende sig til Kristus.

Åb 21:8:
”Men de feje og troløse og afskyelige og morderne og de utugtige og troldmændene og afgudsdyrkerne og alle løgnerne skal få deres lod i søen, der brænder med ild og svovl; det er den anden død.”

Skrevet af: Gloria

Kilde: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/04/06/deceiving-doctrine-new-age-festival-to-be-held-at-manchester-cathedral/