Mikrochips vil blive krævet i mobiltelefoner.


USA's regering vil kræve, at alle brugere af mobiltelefoner skal have en mikrochip indlejret i deres telefon for at modtage "Homeland Security Alerts" og beskeder fra præsidenten.

Jeg vidste det ville ske. Jeg vidste Osama Bin Laden’s død ville bringe en politistat med sig.

Nu, hvor der er oppiskede muslimer rundt om i verden, fordi USA har dræbt deres åndelige 'leder', får amerikanerne alle former for trusler. Den amerikanske regering vidste dette ville ske. De vidste også, at det var en fantastisk mulighed for at fremføre en politistat og begynde en avanceret razzia i forfatningstraktatens frihedsrettigheder.

Federal Communications Commission og Federal Emergency Management Agency sagde, at systemet ville advare amerikansk handel om terrorangreb og naturkatastrofer.

ATT&T og Verizon, landets største mobiltelefon-selskaber har allerede skrevet under på det nye Nationale Emergency Advarsels-system. Mobiltelefon-brugere kan fravælge alle advarslerne undtagen præsidentens beskeder. Selv hvis du beslutter at give afkald på de gule advarsler og indberetninger om terrorangreb, vil du stadig være forpligtet til at have en mikrochip indlejret i din telefon.

Det nye system vil blive implementeret i New York i slutningen af ​​dette år, og ved udgangen af ​​2012 vil alle byer i USA kræve, at alle mobiltelefoner skal have mikrochips.

Vi kan se, hvor dette bærer hen. Selv folk på bistand får gratis mobiltelefoner - venligst stillet til rådighed af Obama-administrationen.

Folk kan IKKE fravælge budskaber fra præsidenten. Dette er meget lig Nazi-Tyskland. Nazisterne krævede, at alle borgere skulle have radioer, så de kunne lytte til Hitler. Propaganda gav genlyd i hele Tyskland via radioen. USA vil bruge mobiltelefonen.

Eftersom vi træder ind i en ny form for Big Brother, som skal "beskytte os mod terrorisme", vil flere politi-statslige foranstaltninger blive anvendt, hvor alle mennesker vil blive sporet, afhørt og udspioneret. Det sikrer et nervøst og paranoidt samfund.

Dette er kun begyndelsen. Bin Laden’s død var startskuddet ind i en fager ny verden.

Matt 24:8:
”Alt dette er begyndelsen på veerne”

Skrevet af Sue