Katolikkerne, Rosenkransen og de unge.


Man bruger Apps, Facebook og Twitter for at bede Rosenkransen.
Internettet har revolutioneret verden. Nu bruger Katolske grupper internettet til at revolutionere World Youth Day. Det er en opfordring til at bede Rosenkransen hver lørdag, indtil den store dag sættes i gang den 16. august.

Direktøren i Family Rosary International, Fr. James Phalan, udtaler - "Det er noget konkret, som kan gøre en stor forskel - at bede Rosenkransen, at bede Rosenkransen for familien. Det gjorde Johannes Paul II. Han bad Rosenkransen i løbet af dagen. Så vi er overbeviste om vigtigheden af Rosenkransen for Ny-Evangeliseringen".

Kampagnen hedder "Faste i troen med Maria." Målet er at sprede budskabet gennem sociale netværkssider. På www.firminfaith.org kan man downloade logoer, bannere, videoer og andre ressourcer gratis. Men det stopper ikke der. Hos www.familyrosary.org kan man faktisk følge Rosenkransen i en interaktiv bøn, mens man lærer om dens mysterier.

Der er også diskussionsfora på Facebook og Twitter, og endog en sektion, hvor man kan indsende en personlig historie om, hvordan bøn med Rosenkransen har ændret ens liv. Ydermere kan Rosenkranse rekvireres gratis.

Direktøren i Family Rosary International, Fr. James Phalan, siger - "Vi modtager Rosenkranse fra alle. Hvis nogen laver Rosenkranse, og de ikke ved, hvordan de skal distribuere dem, så ville vi være glade, hvis de ville sende dem til os. Så sender vi dem over hele verden. Vi distribuerer omkring 1,5 til 2.000.000 rosenkranse hvert år. "

For forældre og lærere indeholder websiderne også et afsnit om, hvordan man lærer børn og teenagere Rosenkransen
. Det er en måde at minde folk om - især de unge - at bede Rosenkransen... Se video her.

Oversat fra: http://www.romereports.com/palio/Using-Apps-Facebook-and-Twitter-to-pray-the-rosary-english-4132.html
------------------------------------------------
Links til flere artikler om Katolicisme.