"Politiet må undersøge Tempelridderne"

29. juli 2011.

"Jeg har brug for at vide, om Anders Behring Breivik (32) er indoktrineret eller styret af andre".

Dette er kravet fra forsvarsadvokaten Geir Lippestad, offentliggjort i den norske avis, Aftenposten. Lippestad ønsker, at politiet skal efterforske broderskabet Tempelridderne.  

 "Jeg ved ikke, om der er noget spor i disse organisationer. Det har jeg  personligt ingen mening om”, forklarer Lippestad.

Den Nazistiske blogger, "Ray" har bekræftet, at Breivik har kontakt med andre Tempelriddere i Europa.

Tempelridderne har ingen forbindelse til den Kristne tro. Den Norske avis stiller et relevant spørgsmål til forsvareren: Har Breivik bedt om en præst i fængslet?

"Nej. Dette har intet at gøre med den Kristne tro, som vi kender den. Breivik har ikke anmodet arrestforvareren om tilladelse til at se nogle besøgende."

Kilde
: Aftenposten.

Kommentar:
Advokat Geir Lippestand er ikke opført blandt de 112 advokater i Norge, der er medlemmer af "Den Norske Store Landsloge", det højeste nationale Frimurer-broderskab i Norge.

Lad mig minde det Norske folk om, hvor hovedkvarteret for Frimurerne i Oslo er placeret. Det er beliggende i den lyserøde bygning ved siden af det nationale parlament.

Hvis Lippestads krav skal opfyldes af den Norske regering, har vi et problem. Lippestad kan finde det vanskeligt at synes om politifolk, der ikke har nogen loyalitetsfølelse eller forpligtelse over for de politifolk og advokater, som regeringen må afhøre.

Skrevet af Ivar