Tempelridder ønsker, at Norge skal tilslutte sig Paven.

Den 30. juli 2011.

"Paven er kristendommens ultimative ridder". Dette står skrevet i et manifest af Anders Behring Breivik (32).

I sit 1500 siders manifest brugte den Norske Tempelridder (nu ekskluderet), der massakrerede Socialistisk Ungdom i Norge, ordet "Katolsk" 134 gange. Ordet "Paven" er brugt 90 gange.

Anders Behring Breivik er overbevist om, at Paven er kristenhedens ultimative ridder.

Tempelridderne i "Saint Olai of the three pilars” er også overbevist om, at Nordmændene skal vende tilbage til deres Katolske rødder.

Breivik mener, at Vatikanet er den eneste sande kirke. Han venter også på, at den næste ”retfærdige og konservative Pave" skal dukke op. Paven vil lede en endetids-vækkelse.

Breivik skriver:
 "Når en retfærdig og konservativ Pave sætter sig på Peters stol, vil strømmen gå kraftigt imod Rom. Vi vil høre om konverteringer fra alle sider. På grund af den glædelige udstråling ved denne Paves fremtræden iblandt os, vil han blive opfattet som intet mindre end en stærk og retfærdig ridder af kristendommen. En KorsridderPave, en mand, der symboliserer og beskytter den forfulgte kirke".

"Denne nye Pave vil være en forsvarer af kristendommen, og vil ikke bidrage til udslettelse af kristenheden gennem selvmorderisk humanisme".

Source: Manifest Breivik, side 1134.

Breivik er skuffet over den Protestantiske statskirke i Norge, som han er overbevist om, er en falsk krydsnings-kirke, der drives af marxister og fortalere for multikulturalisme.

 "Dette har resulteret i en situation, hvor et flertal af Protestanterne - mig selv inkluderet - har mistet al respekt for den Protestantiske kirke. Et stigende antal Europæiske Protestanter konverterer til Katolicismen. Kun ved at vende sig til Rom, kan Protestanterne blive i stand til at se nogle af utilstrækkelighederne i den tro, vi går ind for".

Skrevet af Ivar