Guds dom rammer udstilling for seksuel synd i Danmark.

Den årlige Sex og Erotik Udstilling i København måtte aflyses.

Brandmænd arbejdede tidligt den 28. september 2011 på en større brand, der brød ud i en udstillings- og idrætshal i centrum af København, Danmark. Udstillings-hallen var ved at gøre klar til den årlige Sex og Erotik Udstilling.

Ingen syntes at være blevet alvorligt såret under episoden i KB-Hallen, men to personer blev kørt på hospitalet til observation, fordi de havde indåndet røg.

Kilde: Flere medier

Kommentar:Selv kristne er holdt op med at tale om guddommelig dom og Guds straf over synd.

Da jordskælvet ramte Haiti, irettesatte selv evangeliske ledere dé Bibel-troende kristne, der hævdede, at det var en guddommelig dom over en nation, der har heksekunst som officiel religion.

Branden i København kan sikkert forklares ud fra alle mulige årsager. Selv i Sodoma og Gomorra var folk involveret i mange former for synd. Men utugt og seksuel perversion er udtrykkeligt nævnt i Bibelen som grund for at provokere Gud til vrede.

Den gode nyhed er, at selv seksuelt perverse kan blive frelst, hvis de omvender sig og overgiver sig til Jesus som Messias. De, der søger Sandheden, skal finde den.

Ordspr 8:17:
”Jeg elsker dem, der elsker mig, og de, der søger mig, finder mig.”

Matt 7:8:”For enhver, som beder, får; og den, som søger, finder; og den, som banker på, lukkes der op for.”

Skrevet af Ivar

Oversat fra: http://ivarfjeld.wordpress.com/2011/09/30/divine-judgment-punished-sexual-sin-exhibition-in-denmark/#comment-25646