Kirkeminister ville melde sig ud af kirken.

5. oktober 2011.

Danmark nye kirkeminister, Manu Sareen, er stærkt kritisk og forarget over folkekirkens afvisning af at vie homofile. For omkring en måned siden udtalte han følgende til den danske avis, Politiken:

- Jeg mener ikke, at præster skal tvinges til at vie homoseksuelle, men det bør være muligt for dem at gøre det. Så længe dette ikke kan finde sted, kan jeg ikke med god samvittighed være medlem af den danske folkekirke.

Kilde: Vårt Land

Kommentar:
I valget mellem den danske kirkeminister med Indiske rødder og Jesus burde valget for kirken være let. Lad den danske kirkeminister melde sig ud, og lad Jesus få al ære. En kirke, der accepterer hedninger som kirkeministre, er på vilde veje.

Der er nok af forvirrede mennesker, der kalder sig "kristne" i menighederne rundt omkring. Derfor må vi i det mindste afstå fra at acceptere klare anti-kristelige ledere.

De, der gerne vil reducere Bibelen til "kristologi," henviser til, at Jesus aldrig talte imod homoseksualitet. Problemet med denne form for argument er, at Jesus heller aldrig talte for homoseksualitet.

Joh 8:44:
”I har Djævelen til fader, og I er villige til at gøre, hvad jeres fader lyster. Han har været en morder fra begyndelsen, og han står ikke i sandheden, for der er ikke sandhed i ham. Når han farer med løgn, taler han ud fra sig selv; for løgner er han og fader til løgnen.”

Dersom homofile skal velsignes i kirken, kan man ligeså godt også velsigne pædofile, da Jesus aldrig talte imod pædofili. Der er ingen grænser for, hvem og hvad kirken kan velsigne, hvis vi tager en sådan Bibel-tolkning i brug.

Bibelen taler meget klart om, at homoseksualitet er synd, og at homofile skal omvende sig. For de, der tror på og lytter til Guds ord, spiller det kun en lille rolle, hvad folk måtte mene om dette.

Skrevet af Ivar Fjeld

Oversat fra: http://ivarskrivar.com/2011/10/05/kirkeminister-ville-melde-seg-ut-av-kirken/