Den religiøse sekterismes sande ansigt i Israel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
28. december 2011.

Nogle ultra-Ortodokse sekter i Israel behandler kvinder som skidt. En af dem er Naama Margolese (8 år).

Den religiøse opdeling mellem Ortodokse Jøder og ulta-Ortodokse Jøder i byen Beit Shemesh er blevet ubehagelig.

Naama Margolese (8 år) ønskede at være som andre ortodokse børn og gå i en religiøs skole. På sin vej til den lokale skole spyttede nogle ultra-Ortodokse Jøder på hende og forbandede hende.

Dette er blevet registreret:
"Tredje-klasses eleven sagde, at hun finder den 300-meter lange gåtur fra sit hjem til skolen skræmmende, fordi hun, hendes skolekammerater og deres forældre i flere måneder er blevet chikaneret af en gruppe ultra-Ortodokse Jødiske mænd, der fra begyndelsen af ikke ønskede pige-skolen der. Det er en religiøs skole - blot ikke religiøs nok for nogle, der kaldes "sikrikim" efter en Jødisk sekt fra oldtiden".

Source : vosizneias.com

Kommentar:
Som en elsker og tilhænger af Israel forsøger jeg at undgå at udstille interne opdelinger i det Jødiske hjemland. Da jeg er en vild gren, der er blevet podet ind på oliventræet, ved jeg, at Gud er i stand til at indpode de afbrækkede grene.

Rom 11:24:
”For når du blev hugget af fra et vildt oliventræ, som du af naturen hørte til, og mod naturens orden blev podet ind på et ædelt oliventræ, hvor meget snarere vil så ikke de ægte grene blive podet ind på deres eget træ.”

Men jeg må sige, at nogle afbrækkede sekter i ultra-Ortodoks Jødedom er gået glip af det punkt, at Bibelens Gud skabte både mænd og kvinder i Hans billede. Toraen kræver, at de i ægteskabet skal blive ét kød, og de er lige værdifulde for Elohim Israel og Messias Yeshua.

Jeg foreslår, at staten Israel afskaffer retten for mænd til at springe både militær-tjeneste og arbejde over, og tilbyder dem at leve af statsligt understøttet velgørenhed, for sådan er livet for mange ultra-Ortodokse mænd. De bestiller dybest set ikke noget. Og hvis de gør noget, er det ofte en ren plage.

Må Jesus Messias vække disse mænd, og fortælle dem, at Helvede venter alle, der nægter at leve i afhængighed af Ham. Sådanne mennesker vil gå fortabt, både Jøder og Hedninger. Kun Jesu blod kan frelse menneskeheden. Denne eksklusive frelse er inklusiv og global. Jesus er Messias, verdens frelser. Der vil ikke komme en anden.