Haredim bruger Nazi-mærker mod Zionister i Israel.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
2. januar 2012.

De bruger Holocaust-mærker, og slogans som "Zionisterne er ikke Jøder".

Cirka 1.500 ultra-Ortodokse mænd var samlet på Shabbat Square i hovedstadens Geula-kvarter lørdag aften for at protestere mod det, de kaldte "undertrykkelse" og "opildnen" mod dem fra "det sekulære samfund".

Snesevis af mænd havde gule Davidsstjerner på deres jakke med ordet "Jude" i midten. Bannere blev luftet ved mødet med slogans som, "Zionisterne er ikke Jøder", og "Zionisme er racisme”.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Det er yderst smertefuldt for en ven af ​​Israel at se den nuværende interne magtkamp i det Jødiske folk. Men jeg glædes også, da det profetiske ord synes at blive opfyldt med lysets hastighed.

Jeg er overbevist om, at de to vidner i Åbenbaringsbogen kapitel 11 er evangeliske venner af Israel og Zionistiske Jøder, der venter på Messias. Fordi de nægter at lade djævelens børn dele Israel, vil de begge blive slemt forfulgt og nogle endda dræbt. Deres kroppe vil ligge i Jerusalems gader, en by, der for enden af vejen vil være som Sodoma og Egypten.

Åb 11:8:
”Og deres lig skal ligge på gaden i den store by, hvis åndelige navn er Sodoma og Egypten, og hvor deres herre blev korsfæstet.”

Ultra-Ortodokse grupper, der skaber problemer, er et mindretal, selv i den Ortodokse lejr. Men for at være helt ærlig: Jøder, der hævder, at Yeshua er Messias, blive hårdt forfulgte i Israel. Messianske Jøder bliver ekskommunikeret fra Ortodokse familier.

Du kan stort set være hvad som helst, og dog blive accepteret som Jøde; men hvis du følger den rigtige Messias, har du store problemer.

Se, hele verden vil hade os, på grund af vores tro på Yeshua som Messias. Det omfatter også et stort flertal af mennesker, der lever i dagens Israel.