Muslimsk fleirtal i bydelar i Oslo om få år.

Fra Ivarskrivar.com/
9. januar 2012.

Dersom folket på Tøyen fekk bestemme, ville Sharia lover alt vore innført i Oslo.  

I Tøyen skulekrins er knappe 6,3 prosent av skulebarna  “etniske nordmenn”. Denne delen av indre Oslo øst er meir eller mindre blitt ein Muslimsk getto.

Du få ikkje vite sanninga om Oslo ved å sjå NRK Dagsrevyen eller God Morgen Norge på TV2.

[Dei mørke områdene på dette kartet
har meir til felles med Pakistan enn med
resten av Norge]

Du får heller ikkje vite sanninga, om du går i kristne forsamlingar i byen.  Å snakka om at Islam er i rask vekst i Oslo aust og sør, gjer deg til ein “Islamofob” i mange pastorar sine auge.

56 av 125 grunnskular i Oslo har no fleirtal av “minoritetsspråklige elever”. På seks skular er andelen av “ikkje etniske nordmenn” over 90 prosent. Totalt er 4 av 10 elevar i Oslo “ikkje etniske nordmenn”. Dette er ikkje fiksjon. Dette kan du lese i faktahefte om Osloskulen.

Kjelde: Regjeringen.no

Dersom du tar ein kikk på befolkningsvekten, vil du sjå at om få år vil fleire bydelar i Oslo ha “innvandrarfleiral”. Tøyen har alt eit solid muslimsk flerital. Byydelen Grorud er i ferd med å få Muslimsk fleirtal. Nett som i Pakistan og Somalia. Dersom du meiner dette er heilt greit, så har du lœrt lite og ingenting om lovar og reglar i statar der Muslimane lever som ein majoritet.

I delstaten Goa i India der eg har budd i 10 år, utgjorde Muslimane fem prosent av folketalet. I Israel utgjer Muslimane 25 prosent av befolkninga. I Grorud bydel er 49,9 prosent av barna i alderen 6 til 15 år  “ikkje etniske nordmenn”.  42,6 prosent av ungdomane på Grorud i alderen 16-19 år, er ikkje av Norsk opphav.  I bydelen Søndre Nordstrand er “norske barn og ungdom” alt blitt ein minoritet.

Her er liste over skular i Oslo der meir enn 80 prosent av elevane er “ikkje etniske nordmenn”:

Mortensrud, 96,9
Vahl, 96,7
Gran, 96,3
Rommen, 93,7
Tøyen, 93,7
Hersleb 91,4
Stig, 84,9
Haugerud, 83,1
Lindeberg, 83,1
Trosterud, 80,4

Nye skular vil gjere denne denne lista lengre om kort tid.

Kor lenge skal denne utviklinga få lov å halde fram?

Det bur no nœr 100.000 Muslimar i stor-Oslo. Er det greit at dette talet held fram med å vekse? Er det greit om Oslo får muslimsk fleirtal?

Dersom muslimane som bur i Schengen-området bestemmer seg for å masseinnvandre til Oslo, er det ingenting Stortinget kan gjere med dette. Norge kan ikkje nekte muslimar med EU-pass bu-og arbeidsrett i Norge. Norske politikarar har satt norsk suvernitet ut av spel. Norge bestemmer ikkje lenger sine eigne lover. Og det trass i at nordmenn har sagt nei til EU ved to folkerøystingar.