Vatikanet er en kopi af Den Gamle By i Jerusalem.

[I 1929 skabte Mussolini Vatikanbyen.
St. Peters Plads er formet som en nøgle.
Nøglen til "Himmelen" har paven,
som hævdes at være Peter's efterfølger]

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
23. januar 2012.

Mussolini og paven formede Vatikan-byen som en kopi af Den Gamle By i Jerusalem. Rom fik mærket. "Den evige stad".

Vatikanstaten er 0,44 kvadratkilometer. Paven sidder i sit tempel og hævder at være den "Hellige Fader" og "Kristi stedfortræder".

Den Gamle By i Jerusalem er 0,9 kvadratkilometer. Dette vil blive stedet, hvorfra den sidste Antikrist vil regere i dagene før, Messias vender tilbage i Himlens skyer.

Hvis man ser på placeringen af St. Peters Basilikaen i Rom og Klippemoskeen, ser man, at der er lavet en kopi i Rom. ”Dome of the Rock” og Basilikaen i Rom er endda bygget på samme måde.

Den fascistiske diktator, Benito Mussolini, forberedte det næste Katolske Kongerige i Jerusalem. Mussolini skænkede endda den Islamiske Warf på Tempelbjerget - de marmorsøjler, der anvendtes under en renovering af ”Dome of the Rock”.

<Læs mere om Mussolinis specielle gave, der blev accepteret af de Britiske magthavere, som overtog kontrollen med Jerusalem i 1917. Det var næsten fem år, før den fascistiske overtagelse af Rom (på engelsk).

Hvis Hitler og Mussolini havde vundet 2. Verdenskrig, ville paven være blevet leder af både Vatikanstaten og byen Jerusalem. Så kunne paven have flyttet sin trone fra Rom til Den Gamle By i Jerusalem uden nogen indvendinger.

Den sande Hellige Fader og Hans Messias vil snart regere i Jerusalem. Men mange millioner vil falde for det ultimative bedrag, iscenesat af et falsk "rige" i Rom. Satan har taget de Romerske Katolikker ved næsten. Du må hellere hoppe af toget, før det kører galt.

Åb 17:8:
”Dyret, du har set, var og er ikke mere, og det skal stige op af afgrunden og gå sin undergang i møde. Og de, der bor på jorden, og hvis navne ikke, fra verden blev grundlagt, står skrevet i livets bog, vil undres, når de ser dyret, som var og ikke er og vil komme.”

De Romerske Katolikker forstår ikke dette. De vil ikke blive forbavsede, før Jesus afslører, hvem dyret er. De, hvis navn er skrevet i livets bog, forstår det, blot ved at sammenligne Skrifterne med de ikke-Bibelske dogmer, der er udarbejdet af "The Holy See".

Se flere illustrationer på: http://ivarfjeld.wordpress.com/2012/01/23/the-vatican-copied-old-city-of-jerusalem/