Om "Den Internationale Kristne Ambassade" i Jerusalem.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
19. april 2011.

Jeg har tidligere advaret mod den såkaldte ”Internationale Kristne Ambassade” i Jerusalem, som er alt andet end kristen. Deres seneste påske-hilsener ærer ikke engang "Gud".

Det politiske kram fra ICEJ.org er nu så universelt, at det ikke engang ærer "Gud". Gudløsheden vil i de sidste dage være uden grænser.

ICEJ.org har distribueret en officiel Påskehilsen, hvor Michael Oren, Israelsk ambassadør i USA, bruges som taler. Problemet med budskabet er mere end indlysende.

Vi bør forvente af kristne, at der i det mindste vil være en enkelt linje om Yeshua (Jesus) i vor officielle korrespondance. Hvis ikke, tjener vi da virkelig Ham?

Messias er Guds påskelam. Dette er et vigtigt budskab til det Jødiske folk. Men et sådant budskab kan blive slettet. Nogle kristne Zionister ser ud til at gøre alt, hvad de kan for at undgå, at nogen Jøde bliver stødt over evangeliet.

Den seneste Påskehilsen, distribueret af ICEJ.org, er et godt eksempel. Budskabet er så politisk korrekt, at selv "Gud" er blevet slettet.

Den Israelske ambassadør i USA hilser Araberne, og ønsker "frihed i Mellemøsten". Men blodet fra påskelammet i Egypten er ikke nævnt, og Israels Gud får heller ikke en enkelt linje til ære for Ham. Han, som frelste Israels folk ud af hedningernes hænder.

Tag et kig på på ICEJ.org’s hjemmeside: http://int.icej.org/