Mystisk virus dræber tusindvis af lam i Vesteuropa.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
27. februar 2012.

Tusindvis af lam er blevet dræbt af en ny virus, der truer mange Britiske gårdes overlevelse.

Schmallenberg-virus forårsager, at lam bliver født døde eller med alvorlige deformiteter såsom sammenvoksede lemmer og snoede halse, hvilket betyder at de ikke kan overleve.

Forskererne forsøger hurtigst muligt at finde ud af, hvordan sygdommen, som også påvirker kvæg, spredes, og hvordan man kan bekæmpe den, da antallet af ramte bedrifter stiger dag for dag. Hidtil er 74 gårde i det sydlige og østlige England blevet ramt af den virus, som kom til landet i januar.

Tusindvis af gårde i Europa har rapporteret tilfælde, siden de første tegn på denne virus viste sig i den tyske by, Schmallenberg, sidste sommer.

”National Farmers Union” har kaldt det en potentiel "katastrofe" og advarer landmænd om at være på vagt. "Det er en tikkende bombe," siger Alastair Mackintosh fra NFU. "Vi kender endnu ikke omfanget af sygdommen. Vi finder blot skaden, når får og køer føder, og så er det for sent."

Source: The Telegraph.co.uk

Her er, hvad en Tysk hjemmeside har registreret:
 I begyndelsen af november 2011 blev der opdaget en ny orthobunyar-virus, der var isoleret fra inficerede køer i Tyskland, foreløbigt kaldet Schmallenberg virus. Lignende testresultater blev rapporteret fra Holland, hvor nogle lam, der blev født med misdannelser, var blevet smittet med virus, da de endnu var i livmoderen.

Source: Healthparly.com

Også i Frankrig breder den fatale dyre-død sig:

 Virus Schmallenberg - 25 distrikter og 3 ramte kvægbedrifter i Frankrig
 Ifølge Ministeriet for Landbrug den 16. februar er 152 gårde i 25 distrikter forurenet med smitstoffet.

Source: Diseaseclimate.blogspot.com

Kommentar:
Sandheden er, at fødevareproduktionen på Jorden er blevet endnu et massivt menneskeskabt fupnummer. Dyrene fodres med antibiotika og gen-manipuleret foder for at vokse hurtigt. Mammon regerer.

 Luk 21:11:
”Der skal komme store jordskælv, og sted efter sted skal der komme hungersnød og pest; der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen.”

Jesus Messias advarede os om dagene, som han skal forkorte. Frygtelige og chokerende begivenheder skal ramme alle de mennesker, der bor på jordens overfalde. Men for de udvalgtes skyld vil Jesus forkorte disse dage. Amen.