PICS: Anti-kristen graffiti malet på kirke i Jerusalem.

Fra Israeltoday.co.il/
20. februar 2012.
Af Ryan Jones.


Det velkendte "Baptist House" i det centrale Jerusalem blev ødelagt i løbet af natten i et optrin, der er ved at blive alt for velkendt for denne forsamling.

Gerningsmændene malede Anti-kristne slogans på siden af ​​”Baptist House”, herunder: "Død over kristendommen", "Jesus var søn af en hore", og "Vi vil korsfæste jer".

Tre biler, der var parkeret på stedet, fik deres dæk skåret op.

Graffitien inkluderede også "price tag". Dette fører politiet til at mistænke involvering af radikale højreorienterede elementer, der er begyndt at slå ned på Kirker og Moskeer som reaktion på den Israelske regerings oprykning af Jødiske samfund i overensstemmelse med de Arabiske krav.

"Embedsmænd undersøger en kraftig mulighed for et nationalistisk motiv, men ingen er blevet pågrebet endnu," sagde politiets talsmand, Micky Rosenfeld.

Israels’s mainstream nationalister har gentagne gange fordømt de handlinger, de tilsyneladende de-centraliserede "price tag"-bander udfører. Men ”Baptist House” har været et mål længe før starten af ​​denne "price tag"-bevægelse. ”Baptist House” ligger tæt på nogle af Jerusalems mest Ortodokse kvarterer, og har således haft talrige tilfælde af ubetydeligt hærværk, mens den vigtigste helligdom blev sat i brand i 2007.

Ser man på det bredere perspektiv, har nogle foreslået, at den generelle stigning i fjendtlighed mod Kristne og Messianske Jøder i de seneste år faktisk er et godt tegn. Da evangeliets budskab når flere Israelere, må øget modstand forventes.

Grafitti tekst: "Jesus var søn af en hore"...'price tag' "Vi vil korsfæste jer'' "Død over kristendommen."