Harry Potter er okkult.

---------------------------------------------------------------------------------
Uddrag fra artikel i 'Dagen',
25.07.07.

Den amerikanske kristne familieorganisasjonen Focus on the Family (FOTF) skriver på sine nettsider at de tar avstand fra Harry Potter.

I pressemeldingen blir det presisert at FOTFs grunnlegger, doktor James Dobson, ikke har godkjent Harry Potter som film- eller lesemateriale, slik de amerikanske avisene feilaktig har hevdet.....

Årsaken til at Dobson er mot Harry Potter-materiale, skal være innholdet av hekser, trollmenn, spøkelser, troll og varulver i Harry Potter-historiene.
Videre står det i pressemeldingen at det er uheldig med trenden som er positiv til alternativ åndelighet, og at dette kan forverres av Harry Potter-universet.

Dobson har fått støtte fra doktor Ted Baehr, grunnleggen av MovieGuide.org, og Linda Harvey, direktøren i Mission America.
Harvey ble møtt med spørsmålet om det virkelig har så mye å si siden Harry Potter er fantasi. Svaret var følgende:–
Er litt underholdning verdt det om det kan føre til at man putter noen svært tvilsomme tanker i hodene på barn, spurte hun retorisk tilbake.

Harvey mener at Bibelen helt klart forbyr mennesker å på noen som helst måte å flørte med trolldom:–
Trolldom er nevnet spesifikt i Skriften som en krenkelse av Gud, og det er ingen spøk.
Dessuten tenker og oppfører ikke Harry Potter seg som en kristen. Han synes det er ok å ha et horn i siden til slektninger og rivaler, og hevn blir også rettferdiggjort, sier hun.
Læs mere her.
Læs også:
Og de vil vende øret bort fra sandheden og vende sig til fablerne...2.Tim. 4.4.