New Age og engledyrkelse.

----------------------------------------------------------------------------------
Klip fra:
Vartland.no
[Billede hentet fra Wikipedia.org]

Märtha står fram som synsk.
Prinsessen mener hun har hatt overnaturlige evner siden barndommen, og starter alternativ skole for å lære folk å komme i kontakt med engler.
Prinsessen har startet opp skolen Astarte Education sammen med Elisabeth Samnøy (39). Dette kommer fram av nettsidene til den nye skolen....
Læs mere her.

Klip fra:
Astarte Education.

”Skap mirakler i ditt liv med englene og din egen kraft.”
Englene finnes i alle religioner.
De er krefter som bestandig er rundt oss og som er en ressurs og hjelp i alle aspekter av livene våre.
Vi viser deg hvordan du kan komme i kontakt med dine engler og bruke dem i dagliglivet ditt. På våre kurs kan du finne din indre kilde av sannhet og gjenoppta din naturlige kontakt med englene og det guddommelige universet.
Gjennom meditasjon og selvutvikling kan du komme i kontakt med den egentlige deg.
På denne måten slutter du å leve ut ifra innlærte mønstre, men kan leve ut ifra din egen kraft og din essens.
Dette gjør at livet ditt endrer seg fra å være et liv levd ut i fra andres synspunkt, til å bli et liv som blir skapt slik du vil ha det.
I kommunikasjon med englene blir dette optimalt.
Vi i lærer deg hvordan du kan få tak i dine egne sannheter ved å speile deg selv i andre gjennom readinger, healing, krystaller og berøring....
Læs mere her.
-----------------
Udtalelse i 'Dagen':
Professor Tormod Engelsviken forklarer at Bibelen oppfordrer mennesker til å ikke hverken ta kontakt med engler eller tilbe dem, og får støtte av førsteamuensis ved Menighetsfakultetet, Arild Romarheim. – Når man søker kontakt med åndsmakter, kan man like gjerne komme i kontakt med de onde åndene, demonene, sier han til Kristelig Pressekontor.
Læs mere her.
-----------------------------------------------------------------------------
"Lad jer ikke frakende sejrsprisen af nogen, som går ind for falsk ydmyghed og engledyrkelse, fordyber sig i egne syner og uden grund er indbildsk i sit verdslige sind, og som ikke holder sig til ham, der er hovedet, og ud fra hvem hele legemet, støttet og sammenholdt af sener og led, vokser Guds vækst." Kol.2.18-19.