De ombyttede Guds sandhed med løgnen... Rom.1,25.

----------------------------------------------------------------------------------
Fra Kristeligt-dagblad.dk
5. oktober 2007.

Google er Gud.
Fænomenet Google er i hastig vækst, og tilhængere erklærer nu søgemaskinen for Gud og danner kirke.

Kirkens tilhængerskare er forholdsvist lille, men den har ni beviser for, at Google er Gud. Og en kvindelig Gud vel at mærke. Ifølge kirken har de hidtidige mandlige udgaver af Gud været udtryk for jødedommens, kristendommens og islams fejlagtige opfattelse af Gud. Googlismen vender nu tilbage til den oprindelige feminine gudsopfattelse. Et af argumenterne for, at Google er Gud, er, at Google er det tætteste, man kan komme på en alvidende Gud. Desuden kan Google ses som uendelig og udødelig....
Læs mere her.
-------------------

Fra Bibelen på internet:

Guds vrede over menneskers uretfærdighed.
v18 For Guds vrede åbenbares fra himlen over al ugudelighed og uretfærdighed hos mennesker, der undertrykker sandheden med uretfærdighed.
v19 Det, man kan vide om Gud, ligger nemlig åbent for dem; Gud har jo åbenbaret det for dem.
v20 For hans usynlige væsen, både hans evige kraft og hans guddommelighed, har kunnet ses siden verdens skabelse og kendes på hans gerninger. De har altså ingen undskyldning.
v21 For de kendte Gud, og alligevel ærede og takkede de ham ikke som Gud; men deres tanker endte i tomhed, og de blev formørket i deres uforstandige hjerte.
v22 De hævdede at være vise, men blev tåber,
v23 og de skiftede den uforgængelige Guds herlighed ud med billeder i skikkelse af forgængelige mennesker, fugle, firbenede dyr og krybdyr. Rom. 1,18-23.