Rick Warren som taler på en muslimsk konference.

--------------------------------------------------------------------------------
Fra LighthouseTrailsResearch.com
15. december 2008.

Rick Warren som taler ved det 8. årsmøde i ’Muslim Public Affairs Council Convention’.
(Rådet for Muslimers almene anliggender).

Rick Warren, som siger, at det er hans mål i livet, at fremkalde en ny reformation, der vil inkludere Muslimer, vil være en af hovedtalerne ved den kommende 8th Annual Muslim Public Affairs Council Convention den 20. december i Long Beach, Californien. Navnet på arrangementet er ”En ny æra – en ny rolle”.

Rick Warren håber, at han kan hjælpe med at etablere ”En tre-benet stol”, hvilket - tror han - vil frembringe global fred. Stolen består i et samarbejde imellem regering, økonomi (forretning) og religion.

Mange af Warren’s ideer om reformation er et ekko af Peter Drucker og Robert Schuller. Og han har i mange tilfælde tilsluttet sig New Age-sympatisører som Ken Blanchard og Leonard Sweet. I tillæg hertil har han i næsten to årtier støttet den mystiske bevægelse, kontemplativ bøn.

Rick Warren om religion, maj 2005 på Pew Forum:
”Hvem er manden af fred i enhver landsby – ja, det kunne også være en kvinde – som nyder mest respekt, som er åben og har indflydelse? Han behøver ikke at være kristen. Han kunne faktisk godt være muslim, men han må være åben og indflydelsesrig, og når I arbejder sammen med sådanne på at angribe de fem giganter, vil det frembringe ”Den anden Reformation”.

Jesus i Matt. 6:24.
”Ingen kan tjene to herrer. Han vil enten hade den ene og elske den anden eller holde sig til den ene og ringeagte den anden. I kan ikke tjene både Gud og mammon.”
-----------
Fra MPAC.org

"New Era, New Role".
Bestående af ledende tænkere, medie-professionelle og menighedsledere vil konferencens tema: ”En ny æra – en ny rolle” udforske de historiske muligheder, som vor nation står overfor...
Læs mere her.
-------------
Oversæt. Lis J.
-------------------------------------------------------------------------------