Sandheden om bogen 'The Shack' - (på dansk 'Hytten').

--------------------------------------------------------------------------------
Fra Sand.Omvendelse.dk
Af René Vester.
13. december 2008.

I USA har der været store debatter vedr. en bog kaldet “The Schack” af debutforfatteren William P. Young. Mange mener den er blasfemisk og indeholder vranglære. Mens andre siger at den bog har hjulpet dem med at forstå treenigheden. Nogle siger endog at den bog har betydt mere for dem end bibelen.
Jeg kan ikke ignorere denne bog mere, for bogforlaget Boedal har haft universalisten Steffen Boeskov til at oversætte den. Og nu er den udkommet, anmeldt eller annonceret i de fleste kristne medier i Danmark. Hvis denne bog var kommet ud for blot 15 år siden, så ville der ikke have været en positiv anmeldelse af den i Udfordringen. Heller ikke i Domino (som hed noget andet dengang) og der ville slet ikke have været plads til at annoncere for den slags i “Tro & Mission”. Men vi har udviklet os, desværre ikke i en god retning.

Et andet billede af Gud.
The Schack viser et helt andet billede af Gud, end det vi ser i bibelen. Gudfaderen er i denne bog blevet til en afroamerikansk kvinde, og Helligånden en asiatisk kvinde. Og en mand ved navn Mack har samtale med hele treenigheden i hytten (the Schack). Her diskuterer de åndelige ting. Tydeligvis i et sprog som kristne er blevet vant til, men som reelt set har sit udgangspunkt i New Age.
Læs her.
----------------
Læs også disse tre indlæg:
---------------------------------------------------