Schuller imperiet i kaos på grund af familiesplittelse.

-------------------------------------------------------------------------------------

Fra San Francisco Chronicle.
By GILLIAN FLACCUS, Associated Press Writer
Sunday, February 1, 2009


Rev. Robert H. Schuller - engang en af nationens mest populære teleevangelister - må nu se sit livsværk smuldre.

Hans søn og for nyligt også arvtager, Rev. Robert A. Schuller, er pludselig trådt tilbage som pastor i Crystal Cathedral. Den glitrende megakirke med glasvæggene er hjemsted for udsendelserne ”The Hour of Power”, den faste hovedmission, som har været i luften i mere end tre årtier.

Kirken er i finansiel turbulens: Det planlægges at sælge for mere end $65 millioner af deres besiddelse i Orange County for at indfri gælden. Ifølge et nyere brev fra den ældre Schuller til elite donorerne faldt indtægterne med $5 millioner sidste år. I brevet tryglede Schuller Senior Eagles Club medlemmerne – som yder 30 % af kirkens indtægt – om donationer og antydede, at uden deres støtte måtte radioprogrammet stoppe.

”De sidste måneder i 2008 var altødelæggende for vort præsteskab”, skrev den 82-årige pastor.

Crystal Cathedral giver recessionen skylden for sin ulykke. Men det er klart, at den ældre Schuller’s omhyggeligt samordnede lederskabs-transition, som er planlagt over et tiår, er slået fejl…

Kirken har, siden den blev stiftet, haft en turnusordning med højt profilerede prædikanter, deriblandt Bill Hybels fra Willow Creek Community Church - Chicago områdets megakirke - og evangelisten Luis Palau....
Read more here.
------------------
Oversæt. Lis J.
------------------
Fra "Rick Warren’s farlige kurs".
Af Pastor Matthew Recker.

"Robert Schuller er stærkt påvirket af østlige religioner og positiv tænkning. Han er en falsk profet i en enhver betydning af ordet, idet han benægter arvesynden og det absolutte behov for tilgivelse igennem Kristi forsonende blod."
--------------------------------------
Fra Bibelen Online:

"Derfor: Enhver, som hører disse ord og handler efter dem, skal ligne en klog mand, der har bygget sit hus på klippen. Og skybruddet kom, og floderne steg, og stormene suste og ramte det hus. Men det faldt ikke, for dets grund var lagt på klippen.

Men enhver, som hører disse ord og ikke handler efter dem, skal ligne en tåbe, der har bygget sit hus på sand. Og skybruddet kom, og floderne steg, og stormene suste og slog imod det hus. Og det faldt, og dets fald var stort."
Matt. 7:24-27.
------------------
Læs også: Robert Schuller's søn forlader Crystal Cathedral.
------------------------------------------------------