Advarsel: Endnu en film med østlig mystik.

Fra Lighthousetrails.com
28. januar 2010.

Hollywoods Darling, Julia Roberts skal spille Elizabeth Gilbert i "Eat, Pray, Love"

Til august vil en ny film, hvor en af Hollywoods mest populære skuespillerinder, Julia Roberts, spiller hovedrollen, blive lanceret. Filmen, Eat, Pray, Love, er baseret på Elizabeth Gilbert's erindringer af samme navn. Gilbert’s bog kom på New York Times Best Seller liste, efter den blev kendt gennem Oprah's glødende promovering. Oprah kalder bogen, Den moderne kvindes Bibel. Oprah siger, at Gilbert er alles guru.

Bogen følger Gilbert på hendes åndelige rejse, hvor hun kommer til en Indisk Ashram og til et liv i meditation. Med Julia Roberts som Gilbert og med skuespilleren, Brad Pitt som producer, og Oprah som en sikker promotor af filmen, er der ingen tvivl om, at millioner af seere kan drages mod et Østligt, religiøst livssyn. Eat, Pray, Love er én i de seneste års række af film med et stærkt østligt mystik-indhold.

En undertone af interesse i belysningen af det paradigmeskifte, der har mobiliseret kristendommen, går igennem: Anne Lamott (som netop har optrådt i Charles Stanley's In Touch Magasin) tilslutter sig bogen, Eat, Pray, Love, og har været på foredrags-turne med Elizabeth Gilbert. Hun udtrykker et ekko af Gilbert's spiritualitet, og kalder bogen "rig på åndelig visdom."
-----------------------
Related Information:
Oprah Show Today: “Silence is the Only True Religion” – What Do Christian Leaders Think?
Mystical Spirituality Paradigm Saw Major Growth in 2009
-------------------------
Oversæt. Lis J.